Isaballe

en liten, småstads-bredrumpad tjej som kan bli upprörd på alla sätt och vis och gärna med en tår inblandad. Jag skriver om allt som faller mig in. Är väldigt mycket tant för att vara 23. Whip(f)lashig konstnärsdotter som pluggar till lärare. Ha kul!

Ht-14

Publicerad 2014-10-01 01:17:28 i Allmänt,

Hejsan!
Sämst på att blogga. Jag vet. Felåt.
Nu har snart första kursen på höstterminen tagit slut, har bara dödens hemtenta att skriva klart. Men det löser väl sig. 
Lite uppdatering kanske?
Sommaren var fetenice! (Vill ha tillbaka värmen)
Jag har flyttat, igen. 
Är med och drar igång Slottsstallarna på campus, vilket är hur kul som helst, tillsammans med ett gäng härliga dudes. Mycket jobb men i slutändan är det värt det.
Var med om PEDALs kick-off, vilket var bland det roligaste jag gjort! Käre värld vad full och lycklig jag var!
Var på bråvalla i sommras med mina vänner. Finafiina vänner.
Systerdottern blev tamejtusan 2 år. Vad hände där?!?!?
Irispluttan blev 1 år! Sjukaste.
Systra mi förlovade sig med sin karlakarl.
I sommar har jag aldrig varit så rastlös. Helt galet. Fisen och Malan jobbade när jag var ledig och tvärtom. Träffade väl dem sammanlagt typ 3 gånger, tillsammans. Astråkigt :( 
Har inte heller hunnit med att träffa mina fina någonting alls nästan nu sen vi kom tillbaka till växjö för att jag har så mycket att göra. Har inte ens hunnit med att städa min lgh, eller diska, eller tvätta, eller packa upp lådor, eller fixat i mina garderober, eller pluggat, eller sova, eller bli frisk, eller osv osv osv. Stallarna och PEDAL tar upp galet mycket av min tid. De senaste två veckorna har varit helt sjuka. Har inte hunnit vara hemma knappt. 
Har blivit arbetsledare på stallarna, vilket är väldigt kul men mycket att lära sig. Jag har lyckats göra alla fel som går att göra. hehe. Så har fått lära mig den hårda vägen.
Annars i övrigt läser jag världens tråkigaste kurs: didaktik och läroplansteori............. skjut mig.
Sååååååååååååå jag längtar till nästa vecka då den är över!! Då börjar en kurs som jag faktiskt ser fram emot; specialpedagogik!! Hurraaa! Ska bli kul! (bara för att jag ser fram emot det lär det ju bli kaoz)
 
Jahapp vad händer i helgen då, Isabella?
Johoru, på fredag är det sittning. Då ska jag vara Alice i underlandet, sofie ska vara kaninen och elin ska vara katten. Ska bli kul! På lördag är det eventuellt crawl med min kära pedalstyrelse. Vilket jag verkligen ser fram emot! Då ska vi vara utklädda till alteregon. Jag blev tilldelad att vara BajsBella av Sofie. mihiihhihi. Fick detta smeknamn av alla på bråvalla utan min vetskap. Varje gång någon frågade var jag var så svarade alltid någon att jag var och bajsade. Så det är så det kan gå. Såeeee ska väl gå och bajsa nu då.
 
bajs bajs

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela