Isaballe

en liten, småstads-bredrumpad tjej som kan bli upprörd på alla sätt och vis och gärna med en tår inblandad. Jag skriver om allt som faller mig in. Är väldigt mycket tant för att vara 23. Whip(f)lashig konstnärsdotter som pluggar till lärare. Ha kul!

Sveeett

Publicerad 2015-04-21 14:03:39 i Allmänt,

Ja här sitter jag i solen och svettas den 21 april. 
Wünderbar!
 
 
Peace
 

Mucho to dodo

Publicerad 2015-04-20 13:42:37 i Allmänt,

Yo!
 
Idag sitter jag hemma hos E med ont i nacken. Solen skiner, jag har världens megahög att plugga. Denna stress är inte rolig och jag börjar fundera på om jag verkligen ska plugga just nu. Det finns så himla mycket annat jag vill göra och jag har noll motivation för att plugga. Efter sommaren har jag 1 år kvar men jag har så mycket idéer jag vill göra men samtidigt vill jag så gärna slutföra min examen. 
Mycket tankar går kring om jag verkligen kommer fixa läraryrket, om jag kommer klara av det. Tanken att missa någon elev, eller att råka säga något som kommer påverka en elevs hela skolgång gör mig grymt orolig. Men samtidigt verkar det vara världens bästa jobb! Elevernas utveckling är fantasisk att se. Men jag är så rädd. Och jag är trött på att vara rädd. Och arg. Jag vill vara glad. Göra vad jag vill. Ha kul!
 
Har dessutom så mycket tankar kring E och hur det kommer bli. Denna fantastiska människa som gör mig så glad men samtidigt så besviken, inte på E men utan på mig själv. För jag vet om att det inte kommer bli något mellan oss. Never gonna happen. Men samtidigt är det något som håller mig kvar. Jag kan inte lämna. Det går bara inte, jag har försökt! Det har nu gått ett år. ETT ÅR! Och det "enda" som hänt är att vi lärt känna varandra ordentligt. Jag känner att jag äntligen kan läsa honom, men att det är svårt att förklara för andra, för en mer komplex människa får man fan leta efter haha. En mer fantastisk människa går knappt att hitta, lovar! 
 
Nä, nu ska jag väl försöka plugga lite!
 
peace

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela