Isaballe

en liten, småstads-bredrumpad tjej som kan bli upprörd på alla sätt och vis och gärna med en tår inblandad. Jag skriver om allt som faller mig in. Är väldigt mycket tant för att vara 23. Whip(f)lashig konstnärsdotter som pluggar till lärare. Ha kul!

rundgång, landgång, grusgång....

Publicerad 2014-03-11 18:35:27 i Allmänt,

runt runt runt i stugan vi går!
 
Tur det är fint väder. Wihiii! Och det är vår! Och med våren kommer allergin, yaaay. Röda ögon, kli och snuvigt. Schäxäääy.
Har så jävla mycket att tänka på, det får liksom inte plats i huvudet och jag önskar att jag bara kunde sortera allting så jag får ordning. På tankarna, på känslorna, på mig själv. Sol i sinne sol inne? Eller vad fan säger man? Inte här inne i alla fall. Lite synd. Hade varit roligt. Jag försöker verkligen göra det bästa av situationen och jag har det jävligt bra. Allt är helt fantastiskt. Men ändå bor du där. Du mörka som äter upp mig inifrån. Min värsta fiende. Mitt helvete. Din jävel. Jag hatar dig.
Du har förstört så mycket. All denna tid som har gått åt för att bekämpa dig. All denna jävla tid som gått åt när jag bara varit. När jag låtit dig äta mig innifrån. När jag sett mig själv försvinna. Och jag saknar mig, jag saknar mig själv så jävla mycket. Ibland dyker jag fram, som en liten liten plutt. Och så VIPS. Borta. Kommer inte igen på flera månader. Men idag träffade jag mig. Jag har till och med träffat mig några gånger nu på kort tid. Det känns så jävla bra. Skönt.
Men bara för att du låter mig komma fram, river du hårdare. Klöser. Stampar, hugger och sliter. Det gör ont. Blir så ledsen. Igår vann jag över dig genom att springa fort så in i. Gött tänkte jag. Sen kom du igen när jag skulle sova.
Jag hatar dig. Denna gången tänker jag inte låta dig vinna. Och jag ber mig själv att komma förbi lite oftare, vi har ju så kul ihop!
 
För jag är så jävla bra.
 

en vardag

Publicerad 2014-03-03 15:53:34 i Allmänt,

tjännaaa
 
Idag är det måndag och jag skulle varit i skolan men nacken är dum och all ork är borta. Jättetråkigt och vill egentligen bara ligga och gråta. Risken finns att jag inte kommer ur den där dumma bubblan en då hamnar i. Likabra att bara va. Typ kolla på TV.
Till min stora glädje är det the Kardashians på TV och jag bara älskar det. Totalt meningslöst program men jag kan ändå inte sluta titta eller låta bli att bli intresserad av denna familj. Jisses. Khloé är ju bara helt ljuvlig.
"Jag vill inte att min vagina ska hänga ut, vilken tur att jag har trosor på mig idag." Alltså jag dör.
Dessutom tar hon vespan (????) mitt i natten för att köpa kaffe SAMT tappar nycklarna till vespan i en dagvattenbrunn. Dör ännu mer!!
Fantastiska människa.
 
Är så galet irriterad på Irrebirre nu. Hon vill ha uppmärksamhet men jag är bara så trött. Stackars Iris som har en sådan tråkig matte. Lilla pluttan. Tur hon är söt. Hihi.
Än så länge har vi varit ute och lekt lite och busat inne, men eftersom hon är terrier och valp har hon så mycket energi så det är inte klokt. Så för att dämpa min lilla terrorist får en leka mer mentala lekar eller träna kommandon. Jag tycker det är svårt och ibland tryter tålamodet men när resultaten börjar synas blir en så jävla stolt!
Nu har hon visst somnat och jag blev också väldigt trött helt plötsligt. Hon är rena rama sömnpillret!
 
Ska se om jag orkar träna sen vid fem. Cross/intervall står på schemat, vilket betyder att jag kommer vara helt slut efteråt. Älskar dock den känslan men en dag som denna kan träningen bara göra det värre. För är jag opepp och inte har någon energi orkar jag inte ta i ordentligt och då mår jag dåligt för att jag inte orkar. Så vi får se. Det är som Lisen säger mycket lättare och roligare när någon en känner också ska träna. Men tror inte att det är någon jag känner som ska på just denna träningen. Vilket suger lite. MEN men. Oftast mår jag faktiskt bättre efter jag tränat. Det gäller bara att intala mig att jag faktiskt inte tränat på ett halvår och det är fullkomligt normalt att inte orka lika mycket som innan. Måste också tänka positivt, för det är ju faktiskt kul att träna!
 
Nähe, nu ska jag peppa till mig lite och gosa med mina skruttisirre.
peace.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela