Isaballe

en liten, småstads-bredrumpad tjej som kan bli upprörd på alla sätt och vis och gärna med en tår inblandad. Jag skriver om allt som faller mig in. Är väldigt mycket tant för att vara 23. Whip(f)lashig konstnärsdotter som pluggar till lärare. Ha kul!

tisdag 14 oktober

Publicerad 2014-10-14 12:18:00 i Allmänt,

hääääj!
Nu är det mycket som händer. Okej inte nu. Det har hänt, händer och kommer hända mycket nu framöver. Har tusen grejer att tänka på, vilket är väldigt roligt men samtidigt sjukt jäkla slitsamt om man ska hinna med vänner, vovve och plugg. Jag gör så gott jag kan!
Hur som haver.
Både PEDAL och Slottsstallarna har årsmöte om en månad och jag vet inte vad jag ska göra! Vill sitta kvar i båda men jag hinner verkligen inte med att sitta i två styrelser...
Funderar hela tiden på vad jag ska göra. Men det lutar åt att jag kommer sitta kvar i Slottsstallarna eftersom det känns halvfärdigt och jag vill verkligen vara med och göra Stallarna till "stället man går till på Campus". Vore kul och se. Redan nu går det bättre och bättre för Stallarna, vilket är huuuur kul som helst! Nöjd.
Sen är det ju väldigt trevligt folk i den styrelsen hehehheh!

Idag ska jag in till stan och förbereda för de båda crawlen vi har i veckan. En imon med Stallarna och en på fredag med PEDAL. Jag kommer dö. Men kul ska det bli!! Imon ska jag vara den kvinnliga versionen av Clark Kent hade jag tänkt och på fredag ska jag vara BajsBella. Woop woop!
NU måste jag visst gå ut med min bajshund. Hon har sovit fram tills nu... Ingen morgonpigg hund där inte!
tjenamorscheeee

Ht-14

Publicerad 2014-10-01 01:17:28 i Allmänt,

Hejsan!
Sämst på att blogga. Jag vet. Felåt.
Nu har snart första kursen på höstterminen tagit slut, har bara dödens hemtenta att skriva klart. Men det löser väl sig. 
Lite uppdatering kanske?
Sommaren var fetenice! (Vill ha tillbaka värmen)
Jag har flyttat, igen. 
Är med och drar igång Slottsstallarna på campus, vilket är hur kul som helst, tillsammans med ett gäng härliga dudes. Mycket jobb men i slutändan är det värt det.
Var med om PEDALs kick-off, vilket var bland det roligaste jag gjort! Käre värld vad full och lycklig jag var!
Var på bråvalla i sommras med mina vänner. Finafiina vänner.
Systerdottern blev tamejtusan 2 år. Vad hände där?!?!?
Irispluttan blev 1 år! Sjukaste.
Systra mi förlovade sig med sin karlakarl.
I sommar har jag aldrig varit så rastlös. Helt galet. Fisen och Malan jobbade när jag var ledig och tvärtom. Träffade väl dem sammanlagt typ 3 gånger, tillsammans. Astråkigt :( 
Har inte heller hunnit med att träffa mina fina någonting alls nästan nu sen vi kom tillbaka till växjö för att jag har så mycket att göra. Har inte ens hunnit med att städa min lgh, eller diska, eller tvätta, eller packa upp lådor, eller fixat i mina garderober, eller pluggat, eller sova, eller bli frisk, eller osv osv osv. Stallarna och PEDAL tar upp galet mycket av min tid. De senaste två veckorna har varit helt sjuka. Har inte hunnit vara hemma knappt. 
Har blivit arbetsledare på stallarna, vilket är väldigt kul men mycket att lära sig. Jag har lyckats göra alla fel som går att göra. hehe. Så har fått lära mig den hårda vägen.
Annars i övrigt läser jag världens tråkigaste kurs: didaktik och läroplansteori............. skjut mig.
Sååååååååååååå jag längtar till nästa vecka då den är över!! Då börjar en kurs som jag faktiskt ser fram emot; specialpedagogik!! Hurraaa! Ska bli kul! (bara för att jag ser fram emot det lär det ju bli kaoz)
 
Jahapp vad händer i helgen då, Isabella?
Johoru, på fredag är det sittning. Då ska jag vara Alice i underlandet, sofie ska vara kaninen och elin ska vara katten. Ska bli kul! På lördag är det eventuellt crawl med min kära pedalstyrelse. Vilket jag verkligen ser fram emot! Då ska vi vara utklädda till alteregon. Jag blev tilldelad att vara BajsBella av Sofie. mihiihhihi. Fick detta smeknamn av alla på bråvalla utan min vetskap. Varje gång någon frågade var jag var så svarade alltid någon att jag var och bajsade. Så det är så det kan gå. Såeeee ska väl gå och bajsa nu då.
 
bajs bajs

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela