Isaballe

en liten, småstads-bredrumpad tjej som kan bli upprörd på alla sätt och vis och gärna med en tår inblandad. Jag skriver om allt som faller mig in. Är väldigt mycket tant för att vara 23. Whip(f)lashig konstnärsdotter som pluggar till lärare. Ha kul!

freeeedag hela veckan

Publicerad 2014-04-11 14:43:02 i Allmänt,

jag måste bara säga att jag har en sjukt bra dag!!
Även om det regnar och jag är ensam + en massa plugg som jag inte orkar göra men jag är glad och det tänker jag ta vara på fanken fan tjiiihooo!

Ska hjälpa till på en hundutställning idag, vilket ska bli hur kul som helst :D

Sedan blev jag invald i Pedals styrelse i veckan. Jag är ju bara så fantastisk! HIHI
och så var det ju helg också.
sjung flicka sjung!

Spänt läge

Publicerad 2014-04-07 19:15:16 i Allmänt,

Har tagit ett enormt steg i mitt liv som kanske är i helt fel riktning. Eller helt rätt. Det har känts rätt hela tiden men nu när jag ligger hemma och inte kan göra något kommer självklart tankarna. Och de allra dummaste tränger sig före. 
Är så otroligt ledsen just nu, men samtidigt lättad. Allt kommer ju bli bra, det vet jag. Får bara hoppas att det blir snart bara för detta är jobbigt. 

Jag har i vilket fall så himla fina vänner som verkligen ställer upp. Jag är bara så dålig på att be om hjälp. Måste våga göra det lite oftare för jag skulle lätt göra detsamma för dem allihopa. Mina fina. 
Känns skönt att veta att jag har ett slags skyddsnät som fångar upp mig när jag börjar vandra iväg på villovägar. Några som jag kan vända mig till när det känns kämpigt. Fint. 

Att jag nu ligger hemma i magsjuka gör inte saken bättre. Tredje dagen idag och jag börjar bli pretty sliten om man säger så. Min kära moder kommer ikväll och tar hand om mig och min vovva så jag slipper bli uppäten av en uttråkad valp. Stackars Irre. Jag ligger bara i soffan och smuttar i mig nyponsoppa. Hon studsar så mycket energi har hon! 

Och så är jag nere för jag inte kan se seriepremiären för game of thrones med "klubben"!!!!! Buhuuuuu! Suger apa. 

Näh nu ska jag bannemej krya på mig och rycka upp mig lite. 

Tjarrååå
Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela