Isaballe

en liten, småstads-bredrumpad tjej som kan bli upprörd på alla sätt och vis och gärna med en tår inblandad. Jag skriver om allt som faller mig in. Är väldigt mycket tant för att vara 23. Whip(f)lashig konstnärsdotter som pluggar till lärare. Ha kul!

wiiiiiiie

Publicerad 2013-06-13 14:32:07 i Allmänt,

Väntar på att kärleken ska sluta jobba så vi kan åka till Växjö och handla det sista inför Kreta. Har en del småplock kvar så som typ nässpray, tandborste och solkräm. Måste köpa t-shirtar och badbyxor till Bergdalen också för de tishor han haft har försvunnit eller är för små. Han växer så fort den där....!  Och min bikini som jag precis köpt har gått sönder?!?!? Tur ändå att den gjorde det innan men sjukt surt. Har inte ens badat i den och resoret i underdelen har liksom tynat bort på något sätt. Helt fladdriga. Snyggt. Så jag blir helt enkelt tvungen att införskaffa nytt! Fick även veta igår att stolarna till matbordet har kommit så vi ska hämta dem också! Kul att de hann komma innan resan.

Var inne och kollade igenom hotellets bilder innan och blev så himla pepp så jag vet inte vad! Hoppas bara att bilderna stämmer överens med hur det egentligen ser ut!
Här har vi en i alla fall:
 
 
Ska bli så förbannat skönt att åka iväg. Vi har såååååå förtjänat det!
Nu ska jag vaxa benen eller något annat roligt!
Ha det bäst i Svearike!
Puss och kräm

Onsdag

Publicerad 2013-06-12 10:21:33 i Allmänt,

Hej hej hallå!

Ligger i sängen och tar en liten paus i städandet! Jäklar vad grejer jag tog med mig från Växjö. Blöö. Så massa plock blir det idag. Ska också försöka få ihop någon slags lista kanske för vad som ska göras inför resan. Jag börjar dock få lite stresspanik för vi åker ju fasen imon natt!!! Galet!
Ska dock bli fantastiskt. En hel vecka i solen tillsammans med min stora kärlek. Stor like på den!

Ja så det blir lite plock idag som sagt och ja. Inget mer spännande faktiskt. Är rätt omotiverad till att göra något alls. Vill bara åka nuuuununjnunuuuuu!!!

Gaahhhh!!!

Hej

Sommarlov

Publicerad 2013-06-06 10:02:33 i

Nu har jag sommarlov!
Känns helt underbart! Ett år på lärarutbildningen avklarat och jag fixade det. Det är sjukt med tanke på omständigheterna. Är väldigt stolt över mig själv.
Har en tenta jag ligger efter med men den tänkte jag försöka fixa imorgon. Har bara lite kvar på den så hoppas det går fort! (Och att jag blir godkänd)

Sommarlovet firades in genom att först äta lunch med Sofia! Sen dega i solen med Malin medan hon pluggade till sin tenta. Framåt kvällen gick jag till Carro där det bjöds på drinkar och chokladdoppade jordgubbar. Madde, Sofie och Heléne var där. Fint! Och efter det åkte jag vidare in till stan för att äta middag med resten av klassen, vilket var supertrevligt!
Summa sumarum: jag har fantastiska vänner här i Växjö och jag kommer sakna dem galet mycket!

Idag ska jag packa ner allt jag ska ha i sommar och så ska jag städa ur lägenheten ordentligt. Kul dag! Men först måste jag försöka förflytta mig till skåpet där mina värktabletter ligger för min nacke dödar mig just nu. Böööö. Bra start på sommarlovet!

Men jag är ändå väldigt nöjd!

lipstick on

Publicerad 2013-06-01 16:28:07 i Allmänt,

she got her lipstick on here i come daararum
she got her lipstick on hit and run daararan
she change my CAALLLAA CAALLAA
heey hey hey
change my CAAALAA CAALAAA
- en version, utan sense, av den där lipstick med de där studsande tvillingarna frånn irland.

igår var jag, min syster och pluttefnuttskuttan ute och hade det världsbäst hos Lisen. En mycket fin dag!
(Lisen, jag brände mig inte hihihihihi, Julle gjorde det hihihihi!)
hihi osv

kvällen spenderades i soffan för jag var helt slut. Även Bergdalen.
Grillade flankstek och potatis i ugn. Götte.

Sov inte alls typ inatt men fick med bergdalen på en genomgång av gymmet. Första gången! Tränade inte så värst mycket men var rätt skönt att få spänna sig lite hehe.

Sen har jag bara degat i solen. Ska väl leta reda på mattias nu. Han är någonstans i Horda, ska väl inte vara så svårt att hitta honom?

heeeeeej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela