Isaballe

en liten, småstads-bredrumpad tjej som kan bli upprörd på alla sätt och vis och gärna med en tår inblandad. Jag skriver om allt som faller mig in. Är väldigt mycket tant för att vara 23. Whip(f)lashig konstnärsdotter som pluggar till lärare. Ha kul!

Börjar bli förkyld?

Publicerad 2012-10-29 23:30:01 i

NOOOO pliiiiis!
Men klart att fanskapet ska bli förkyld när man för en gång skull kommit igång med träning. Varför ska jag alltid hångla med sågspån? Får alltid någonting...
Heheheheh

Söndag bestod av jobb. Hade gärna legat kvar och gosat med mi love men plikten kallade som en sa. Nä, jag hade muy mucho trevligt på jobbet! Alltid lika kul! På kwellen fick det bli filmmys för var helt död. Sov som en stock.

Montag och det är svinkallt! Tåget kom för en gång skull i tid så jag slapp stå ute så länge! Träffade återigen klasskompisen, trevlans! Så när jag kom hem tänkte jag däcka för att inte frångå ordningen men var så jäkla hungrig så fick bli exklusiv mat bestående av knäckebröd, smör och ägg! Lyx för bövelen! Kylskåpet är fullspäckat med luft, så får se vad jag ska välja till lunch. Lite luft med majonäs kanske?
F-läsning och sedan storstädning av lägenhet. Tänkte att jag skulle däcka när jag kom hem eftersom jag missade det på morgonen. La mig i sängen och levde livet. Tror att jag fått tinnitus men letade upp förövaren och det visade sig vara ventilationen i duschen... "Operation för jävligt" tog sin början. Jag som är så lång (hela 158 cm) ställde mig på en stol som gjorde mig ca 45 cm längre(....) och tog sats för att förinta ljudet som ventilen spottade ur sig. Ursinnigt spetsade jag den med tops i mina gula diskhandskar, rätt in i "hålet". Ljudet blev värre, jag blev värre. Jag riktigt använde mig av topsen som om de vore harpuner. Tillslut hade jag rengjort och finurligat lite så ljudet dämpades. Jag hör det fortfarande men det låter som en ventil ska göra just nu.

När jag tyckte att jag var klar med ventilen blev jag en "städ-manick" som mi love döpt det till. Jag went all CRAZY i le apartment. Städade allt. ALLT! Så nu är här fint och jag är nöjd. Tränat och allt med. Tjena vad jag är chockad över mig själv.
Klockan är nu 23:26 och jag har fortfarande inte däckat. Tänker göra det nu.
Upptäckte detta rivmärke precis när jag skulle gå och träna.... Jävla ventilfäään.
Ser dessutom ut som typ Voldemort.
Natti

Lördag

Publicerad 2012-10-27 10:31:05 i

Hade en väldigt bra dag igår också!
Sov två timmar (jag ville dö när jag vaknade när klockan ringde) natten till fredag. Cyklade (ja, cyklade!!) till rörstorpsskolan i v-town där jag har min VFU. Lite smått nervös och så möter jag en mycket trevlig kvinna utanför som kan hjälpa mig hitta min handledare. Skolan var ju sjukt stor!!! Hade jag inte en aning om. Men hur som. Efter att ha irrat runt en stund hittar vi äntligen henne! (Tänk på att jag under hela denna "rundvisning" svettas som en gris och det rinner i ögonen för att det var så kallt ute och nu varmt inne, bra första intryck!). Hur som. Observationen gick hur bra som helst och både personal och eleverna var goa så det här ska nog gå bra! Ser fram emot våren då jag ska vara där i fem veckor! Kalasbra!

På eftermiddagen kom min skrutttis på besök, alltså min systerdotter. Lite förkyld var hon så hon var mest trött. Världens härligaste unge! Fick henne att somna för första gången på egen hand igår!! TVÅ ggr! Woop woop! Kan bara för att hon var sjuk....... Äh. Det räknas!
Bastade och åt massa fett och sött senare hos Fisen. Vilket var niiiice.

Inatt har jag sovit som en stock. Och har väl inte kommit längre på dagen ännu! Känner mig lite småtjurig idag. Sådär tjejigt irriterad man kan bli sådär en gång i månaden. KUL. Ska vara barnvakt idag vilket ska bli rätt kul (håller tummarna för att jag ska sluta vara tjurig, solen lyser faktiskt Isabella!!!!), killarna är så söta så. Busiga, men fina! Mi love får huvudansvaret för de just löööööve him. Så jag ska väl inte ta och ändra på det...!
Ska jobba på världens bästa jobb imon! Längtar!

Ha en bra dag!

segtorsdag/mystorsdag

Publicerad 2012-10-25 17:01:06 i Allmänt,

har varit en rätt lugn dag idag bara att jag vaknar av en flygande pojkvän som landar rätt i fejjan med en puss. Lite halv-trevligt faktiskt. Han försov sig ganska rejält och snubblade innan han skulle säga hejdå. Så romantiskt! Somnar om och sov till nio. Helt FABULOUS! Eller hur fasen det stavas. Så jag hann med bussen vid 10:15. Fan ta stiskt.
Väl hemma byter de värmesystem så jag har brottats med hantverkare om toan. Inte varje dag.. eller jo. heheheh. Mi love är snickare.
Seg-facebookade och kollade på TV. Åt lunch på Olympia med fadren och har sedan kollat lite inför nästa kurs (vilken ska bli galet intressant!!!!) och fått lite tider på jobbet (vilket också är suuupernice). Har förberett mig lite inför imorgon. Ska besöka min VFU-plats och ska göra en observation på en lärandesituation där, låter sjukt fancy men det är det inte.
Ska inta Pelikanen snart med mina kära vänner Elin och Maulin. Ska bli niiiiiiiiiiiiiiiiiice! Saknar lite att bara hänga där. Gött liv.

Just nu: Jag tittar ut och det SNÖAR!!!! Whaaaaaat?!?!? fast för en gång skull drar jag lite på mungipan. Jag är så glad idag. Fast, all förhöjd sinnesnivå jämfört med igår är lika med glad. Igår var hemsk, idag var nice.

hej kaj

Tentajävel

Publicerad 2012-10-24 14:19:17 i

Tentan är nu gjord och den kan ta sig någonstans. Fan. Tre frågor och jag kan inte svara på en av dem. Varför? Jo för att jag läst FEL JÄVLA GREJER!!!!! Min text (som jag tagit därifrån vi ska ta all vår litteratr) var helt fel. Inte konstigt jag inte fattade vad som stod i den texten. Fan jävla helvete. Är så besviken på mig själv verkligen! Maktlös.

Och nu släpper all spänning så nu mår jag sjukt dåligt. Nacken är helt cp, jag är så jävla trött men kan inte sova för att nacken är bajs. Har tagit Alvedon men funderar på de starkare grejerna nu. Om jag har något hemma... Jag vill bara gråta. Trodde jag skulle känna lättnad men fan heller. Nu ska jag krypa ned under täcket tills jag ska träna bort min kropp.

dagen före tentan

Publicerad 2012-10-23 12:27:13 i Allmänt,

ställde klockan på sju för att gå upp och plugga. Vaknar vid nio!
Börjar bli lite nervös att jag ska försova mig imorgon för det verkar som om min kropp inte vill vakna på morgonen... Får försöka be någon väcka mig imorgon. Tentan är vid 8:15 och vill inte gärna missa den... Jobbigt läge.
Har än så länge inte pluggat så mycket. Har gått igenom en föreläsning och läst en artikel. Ska läsa 5 till. Kul. Sen bara se över allt och organisera upp det lite. Det löser nog sig.
Sofie i min klass har lugnat mig, vilket var väldigt bra för annars hade jag väl suttit och lipat nu i ren frustrationspanik eller något. Mina läppar är i alla fall sönderbitna till tusen nu i alla fall. KUUL!

Så dagens schema:
Läsa läsa läsa
Föreläsning
Äta
Organisera lite
Dansa afro
Äta
Organisera lite till
Linfin kommer hit

Hoppas på en fin kväll

förvirring..

Publicerad 2012-10-22 21:24:47 i Allmänt,

..råder i basgrupp F-3 II. Härligt! Men det löser sig nog. Tentaplugget gick inte alls bra idag. Läste bara en av texterna och skrev anteckningar på det. Skrev ut lite "förberedande texter" också. Faaaast jag har skrivit upp vad jag ska göra imon!! Effektivitet när den är som bäst jao!

Har spinnat röven av mig idag i alla fall. Sjukt jobbigt men väldigt kul. Nu tvättar jag, livin' the dream så att säga!

Grannen skriker halsen av sig, bråkar med någon minst en gång i veckan. Trevlans! Det var visst en till involverad hör jag nu, en kille också! Brukar annars bara höra tjejen och nu jävlar small det i hela huset!!! Sjuk smäll, det skallrade i glasen.
Nu blev det sjukt tyst. Är det nu man ska ringa polisen?

Måndag

Publicerad 2012-10-22 10:10:18 i

Min kropp gör allt för att jag inte ska vakna och gå upp och plugga.
Åkte från Horda vid halv sju idag på morgonen. Lite lagom trött. Får stå och vänta på tåget i en halvtimme eftersom jag inte hade någon skjuts senare...
Tågkonduktören såg inte mig (scoooooooore!!!!!!) hijihiui. Somnade.
Vaknade och somnade igen.
På bussen fick jag sällskap av en gammal klasskompis! Vilket var väldigt trevligt!
8:10 var jag hemma. 8:12 låg jag i sängen och har somnat. Skulle bara vila lite. Nu har jag försökt vakna i över 1,5 timme...

Tröttare än någonsin

Lördag

Publicerad 2012-10-20 13:13:06 i

Ställde klockan på tio för tänkte att om jag vaknar innan så gör det ingenting. Men får inte sova längre än tio.
Jag vaknar vid åtta och tänker att jag kan ligga och snooza lite!
Vaknar vid tio av klockan. Snoozar till halv elva...
Inte dåligt ändå att bara snooza en halvtimme!
Har lämnat bilen hos Lisen och handlat nödvändigheter inför kvällen då vi ska firilura min kära fader som fyllt gubbe!
Köpte även ett bokstöd till mina älskade böcker! En uggla, jättefin!

Nu ligger jag i sängen och borde plugga. Är hungrig också. Kanske borde göra lite mat så slipper papa göra det... Why not?

Maffiamöte ikväll då. Schpännande!!!!
Jag återkommer för vidare rapportering

Fredag !

Publicerad 2012-10-19 08:32:06 i

Fredag och jag ska hem!! Hem hem hem hem! Till Värnamo då! Trodde aldrig jag skulle längta hem så mycket som jag gör! Ska få träffa mina vänner ikväll och sen blir det plugg/familjehäng! Känns väldans bra!

Ska bara ta mig igenom tusen timmar med föreläsningar!
Tjena

Förvirrad

Publicerad 2012-10-19 00:40:37 i

Tentan gör mig galen. Alla säger olika vad vi ska ha för litteratur. Det är ju rätt bra att ha koll på det såhär när det är mindre än en vecka kvar!!! Jag har alltså läst en hel del i onödan som det ser ut nu. Lagt ner timmar på helt fel grejer. Och en del av det vi ska ha läst på har jag ju klart inte läst eftersom JAG LAGT NER TID PÅ SKIT!!!! Ååh!

Aja. Vaknade idag och såg ut som en guppy. Mina ögon var sjukt svullna. Det är något som jag inte tål här i mi casa... Spelar ingen roll hur mkt jag städar. Jag ser ändå ut som en guppy. (En guppy är enligt mig en fisk med stora ögon) Jag hade lovat Linfin att jag skulle ta en kaffe vid deras bord inför Fair Trade challenge. Meeeeen jag fick helt enkelt sitta och vänta, för inte ville jag gå ut och se ut som att jag festat i en månads tid och blivit utsatt för misshandel... Men det la sig. Lite kul att om man tryckte på svullnaden på ena sidan pluppade det upp någon annanstans. Precis som en påse vatten! Schännande!

Två föreläsningar idag. Varav en var lite småseg och den andra var intressant men svårt. Handlade om vad som händer i hjärnan när vi lär oss. Krångel krångel krångel och vips så kan du!

Har "pluggat" i eftermiddag (snokat runt på hemnet och kollat på dyra hus/läst en värdelös text som vi inte ska ha).
Tränat muskel/core. Nu vill min kropp att jag ska sluta träna. Det gör ont, säger den. NEHE DU!!!! Säger jag då.

Nu ska jag ligga ned. Och det ska jag göra i ca 7 timmar till.
Hejhej

HAHA

Publicerad 2012-10-17 16:37:40 i Allmänt,

Det här var nog det bästa jag sett
 
 
Det här är från när jag, Elin och Bullen var i Tanzania. Detta är på Zanzibar och sköldpaddorna skrämmer Elin som bara ville hälsa

kul

Publicerad 2012-10-17 16:13:44 i Allmänt,

 
Nu har jag upptäckt det här och ni kommer alltid få se mina bilder såhär nu! Förever and ever

idag

Publicerad 2012-10-17 12:30:40 i Allmänt,

har en känsla av att jag kommer sitta såhär idag på föreläsningen:
 
och såhär
 
 
och såhär
 
 
tjena

Wänsdäj

Publicerad 2012-10-17 08:26:39 i

Oooonsdag! Och jag är trött. Körde core igår och jag vill inte leva. Eller mina armar(?) vill inte det. Är så fruktansvärt otränad i överkroppen så det är inte klokt! Kanske inte konstigt i och för sig men man kan tycka att om jag går på core, där man tränar mage, rygg, lår,rumpa, bäcken, så borde jag inte få mest träningsvärk i armarna..... MEEEN MEEEN

dagens schema:
Gå upp
Äta
Döda grannen för att han/hon/det väckte mig med sin mixer
Göra mig i ordning (vill ju inte se ut som om jag lyckats sova när jag ska döda grannen. Vill se horrifying ut!)
Läsa läsa läsa
Ringa min VFU-handledare
Läsa läsa läsa
Äta
Föreläsning
Läsa
Mi love kommer hit
GOSA!

Heeeeej Kaj

tisdag

Publicerad 2012-10-16 15:28:03 i Allmänt,

och jag är glad, fast lite sådär förvirrat glad på något sätt.

Har haft seminarium idag HELA dagen. Först om akademiskt skrivande, vilket var rätt givande faktiskt. Sedan med basgruppsläraren om kunskap. Också väldigt intressant och givande. Och vi fick tillbaka vår hemtentajävel som jag tidigare skrivit om. Jag fick V to the G. VG fooo shooooooo! Happydance på det! Happyhappyhappy!
Fick dessutom hem både min vinterjacka och mina aspeluta uuuursnyggasköna kängor! Wünderbar. Så jag är glader.
Men lite förvirrad för förstår inte hur jag ska hinna läsa allt vi ska ha läst. men det löser sig väl. Ska sätta mig med det nu innan träningen.
tjo

Där palmerna bor

Publicerad 2012-10-16 00:00:54 i

Medina. Lyssna!

Fick info idag om möjligheter att åka utomlands inom skolan. Skulle vara helt fantastiskt att åka en termin till Australien och läsa på universitet där! Tänkte jag skulle ta kontakt med min studievägledare och kolla när jag kan åka. Skulle vara sjukt! Känns som att åker jag inte nu medan jag pluggar kommer jag aldrig få se Australien på riktigt! Dessutom kommer jag växa något så otroligt som person. Spännande!

Tränade bajsrumpan av mig idag. Helt slut var jag efteråt så jag tyckte jag förtjänade nybakta scones efteråt, som Linfin bjöd på. Nu måste jag sova för ska upp och handla imon INNAN föreläsningen! Woopppaaaa!
Här är en kul bild på Elin. Hej hej

luuuring

Publicerad 2012-10-15 12:41:08 i Allmänt,

baaam det spaaaaaam.. ..ar Maskinen gör mig lite besviken med sin dampmusik.. Men kanske funkar med lite alkohol i le kropp. Helgen har varit slö, riktigt slö och riktigt gött. I fredags var det maffiamöte i forsheda, vilket var mys! Lördags sov jag hela jäkla dagen (fyyyyfajsen vad skööönt!), fikade hos svärföräldrarna och sedan åkte jag och mi love och myste med min pluttis till systerdotter. hjärtat mitt. När vi kom hem kom mi loves bror och flickvän. Vi somnade i soffan till Despicable me. Förutom stackars mattias som alltid annars lyckas somna, satt vaken. Söndag var slappare än slapp förutom att jag pluggade i 2 timmar kanske. Såg på film och sen sov jag. Igen. Har varit jävligt effektiv idag.. not. Kom till växjö vid åtta eller något och somnade typ 8:15 och sov till 9:30. Helt död. Pluggade och skrev en uppgift, så där var jag jäkligt effektiv. Har nu ätit en fancy lunch innehållande pytt-i-panna, rödbetor och stekt ägg. Gäller att lyxa till det lite!!! ...... Nu ska jag gå på föreläsning i hundra år och sedan träffa saknade Linfin, och spinna rumpan av oss! hejhej

Sweetsweetjackie

Publicerad 2012-10-11 23:28:24 i

Som hippa sugarplum fairy skrivit för typ hundra år sen. Den har blivit populär igen och toppar tydligen iTunes-listorna! Vad jag har fattat det som så är det någon form av hyllning. Fint.

Idag tränade jag. Gick superbra den här gången! Var lite seg i början och jag orkade inte hålla samma tempo en längre tid men jag körde på hela tiden och gav mig inte en enda gång! Så himla stolt! Kanske inte betyder ett skit för dig men en seger för mig! Träningen gjorde mig pigg och glad. Träffade gänget vid tolv och pluggade röven av oss till typ sex. Sen dog jag och malan i soffan. Eller jag dog rättare sagt för höll på att svimma två gånger och hjärtat körde på som fän. Men det gick över. Läskigt.
Nu ligger jag här med sönderbitna läppar och en småsnusandes Malin i soffan. Upp tidigt imon för att städa (grannarna lär älska mig) och packa. För ska till min kära hemstad tomöra! Maffiamöte står på schemat, vilket ska bli kul för har inte träffat hela släkten sedan jul i princip! Jag är glad.

Natti

tisdag

Publicerad 2012-10-10 12:47:00 i Allmänt,

har en 6 timmarsföreläsningsdagfanhelvete idag! Psykologiska och sociologiska persektiv på utveckling. Galet intressant dock, bara jag kan sluta tänka på att jag har miljoner böcker och pdf-filer som ska läsas och att jag har tenta om två veckor. Det gör mig lite stressad... Känns så jäkla seriöst med salstenta. Även om man får ha litteratur, på denna, så krävs det antagligen lite mer av en. Senast jag hade prov i någonting så var det för 2 år sedan på högskoleprovet... men då pluggade jag inte till det. Annars är det....2...3...?....år sedan? Hur gammal är jag?

Student 2010

?

Publicerad 2012-10-09 07:57:54 i

Kan man ha nervryck i magen?

shopaholic

Publicerad 2012-10-08 23:46:37 i Allmänt,

så in i helvete. köpte dr martens- kängorna idag... OCH en vinterjacka. Helt sjukt. Varför gör jag det här???? Har råd egentligen men är rätt snål när det gäller grejer så. Men köper gärna flera billiga så jag kan lika gärna köpa en dyr sak för en gångs skull! Men gah. Ändå. Aldrig köpt så dyra skor i hela mitt liv och ändå fick jag rätt mycket rabatt. Aja. Jag behöver vinterskor och en vinterjacka. Har gått runt nu för snart 3e året i rad med min systers gamla jacka som för övrigt är för stor och sönder. Men nu har jag köpt mig en egen! Hihihi! Den passar för övrigt...! Kan ha systra mis gamla när jag är ute på isen osv till vintern. Kuljuuul! Och äntligen varma skor!!! Har sprungit runt i gympaskor/skinnskor varje vinter sedan mellanstadiet typ och nu bannemej tog tanten i mig tag i mig och sa ifrån!
Jag undrar lite varför det inte blir några enter-slag när det publiceras för jag skriver det när jag skriver höhö.... Konstigt.
Nu ska jag sova. Om jag inte får för mig att köpa en gård utanför helsingborg eller något.
Natti

helgen

Publicerad 2012-10-08 16:53:52 i Allmänt,

den här helgen har varit nice. förutom igår. usch i lördags skickade jag in helvetes-tentan och var nöjd. Jag och mi love åkte ner till samhället (oh ja, jag skrev det där) och gick en runda eftersom det var Rydaholmsdagen! Trevlans! Sen fastnade vi hos en kompis och jag klippte mig. Sen hem och äta/vila och fick besök av mor min. Mycket trevligt! Sen blev det stress och vi åkte till mi loves släktingar. Jag hade kul. Jag blev askalas. Alltså riktigt kalas. Vi gick till värsdhuset där jag skakade rumpa med mi loves mostrar och morfar. Mycket underhållande! Kom hem. Kräktes som en gnu. "Sov" Vaknade och kräktes som en gnu. Så hela min söndag var förstörd. Kräktes så fort jag började tänka på gårdagen och fick inte i mig någonting på hela dagen! KUL! Jag försökte sova när jag kunde och så vidare. Soffläge! Runt 9 sådär och var det någorlunda ok. Fick i mig lite kinamat. Idag var jag nog fortfarande bakis. Mådde illa och gud vet vad. Inte nog med det. När jag kom hem idag på morgonen i växjö så är det någon som har kräkt ner hela jävla trapphuset. Jag såg tomatbitar och kött. Jag höll på att svimma av den där fräna, sura kräkdoften. FYFAN! Det var som en hån mot mig. Men men. Nu, efter två resorb och lite mat känner jag mig som en människa igen! hejhej

Farväl

Publicerad 2012-10-06 00:21:35 i

Så himla fint ord. Farväl. Mysigt. Eller så är jag bara trött.

Efter tentaskrivandet, som jag för övrigt är klar med, åkte jag förbi picko en sväng! Hon åker ensam till Indien imon och jag fattar inte hur hon vågar! Sjukt modigt!! Hon kommer få sjukt mkt intryck som en annan bara kan drömma om! Hur som, vi mös och jag blev hårig av nikita och har nu nysit hela kvällen och mina luftvägar har varit tilltäppta men det var det värt! Höhö som en gräsallergiker hade sagt! Jag och pelin sa farväl och så drog vi till fettostället nr 1. DONKEN! Så gött.

Spenderade resten av kvällen hos Wiktor och nu ligger jag här. Jämte min snarkande totaldäckade pojkvän. Han är för goe asså!!!!!!!!!! Får se om jag är döv imon.
Natti

ops

Publicerad 2012-10-05 10:49:05 i Allmänt,

köpte alt 3.... bara för att det var rea.. Råkade visst klämma med lite handdukar och ett duschställ. OPS!

panikfredag

Publicerad 2012-10-05 10:01:02 i Allmänt,

ingen motivation, men ändå har jag det. Konstig känsla I have to say. Sitter och lyssnar på mitt kära Morgonpasset i P3. Bästa. Så nu om fem minuter så tänkte jag börja med tentan igen. Har ångest över den men pratade med Linfin innan och hon har salstenta idag utan litteratur så jag ligger lite i lä där truur jag nog. Jahaapp, har fortfarande inte bestämt mig vilka skor jag ska ha. Men tror att jag tänker rösta ut alt. 1 och alt 4... Är lite sugen på de där Dr martens MEN vet inte om de är för stora i sulan liksom. Just den Serena-modellen tror jag har lite mindre sula dock, men jag vet inte alls faktiskt... Vill inte se klumpig ut för jag har rätt maffiga ben och det ser större ut med maffiga sulor. Hmm, dilemma? I-landsproblem? Oh ja! (hatar ordet dilemma nu efter den här kursen) bajs

vinterskorspanik

Publicerad 2012-10-04 09:57:04 i Allmänt,

Helluuuuu! Jag har lite panik dåva. Behöver vinterskor och har hittat 4 kandidater som skulle kunna få dela mina vintrar med mig. Men jag behöver hjälp! Första skon: Caterpillar Bruiser ScrunchLace varmfodrad skinnkänga från Ellos
Andra: Dr martens Serena från Brandos.se
Tredje: Eskimo Hurricane Chelsea boots varmfodrad i skinn från Ellos
Fjärde: Shepherd: Sanna Outdoor från Brandos.se
Lämna gärna en kommentar om vilka som är snyggast! Vill ha några som jag kan ha i några år då jag som fattig student inte har råd med någonting egentligen och tänkte om jag lägger ut en rejäl summa nu så slipper jag det sen... Logiskt? Då vill jag gärna att de är tidlösa, bekväma, snygga och passa till det mesta. Kanske lite lättare för er som känner mig att avgöra vilka som skulle passa mig. Jag vill ha alla fyra men. Plånkan ba: NEEEEEJJJJJJ!!!! Nu ska jag duscha, fundera över livet, plugga mit Sofia, packa/städa och sen åka hem till mi loooove! hejsan

Kväll

Publicerad 2012-10-03 22:39:00 i

Även om jag inte riktigt kan fatta det så är jag så lycklig över att ha dig vid min sida, att du verkar vilja vara där. <3

trötter

Publicerad 2012-10-03 17:10:01 i Allmänt,

Nu var det visst ett tag sedan jag skrev. tror jag. Nollenkollen.
Jag är trött. Så otroligt trött. Min kropp skriker när jag vaknar av den där förbannade väckarklockan. Jag får inte upp ögonen ens. Eftersom att min säng formar sig efter kroppen känns det som om jag sitter fast, speciellt när man är helt jävla äckeltröttfanhelvetesskitfanfanfan.
OSV
 
Hade gruppredovisning idag och vi gjorde grymt bra ifrån oss. Bästa gruppen! Vi fick beröm av lärarna, vilket inte någon annan grupp fick miwihwiiwhiiii...! Men jag är så trött. Så trött. Så trött.
När jag gick hem efter 3 timmars redovisningar så var jag ännu mer mör än när jag vaknade i princip.
Åt.
Kollade tv.
Slöade på intranätet.
Slöade lite till.
Försökte ta tag i mitt liv.
Undersökte disken.
Struntade i disken.
Ville spotta på böckerna.
Gjorde det inte.
Läste.
Skrev på uppsatsen.
Fick skrivångest.
Slöade på facebook.
Facebook
Facebook
Ville spotta på böckerna.
Vill sova.
 
Ska fika med plutten Linaflina tonajt! Bara två timmar kvar så har jag en legit anledning till att inte skriva på uppsatsen.
Det isar i en tand.
.
tjollahopp

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela