Isaballe

en liten, småstads-bredrumpad tjej som kan bli upprörd på alla sätt och vis och gärna med en tår inblandad. Jag skriver om allt som faller mig in. Är väldigt mycket tant för att vara 23. Whip(f)lashig konstnärsdotter som pluggar till lärare. Ha kul!

Korrektion

Publicerad 2012-12-21 10:13:43 i

Vet inte hur man redigerar inlägg från mobilen men i förra inlägget står det att det är himla skönt med liv. Och det är det ju klart men jag menar lov.......
För er som står där och ba " ööööööh jaaa??? Klart det är skönt med liv!"

Domedagen

Publicerad 2012-12-21 10:11:34 i

Har inte märkt något än så länge i alla fall! Tur det, jag behöver min skönhetssömn!

Julpanikshoppade igår! Och skulle köpa present till svärmodern, ryktet gick att hon och fadren var i Växjö och shoppade. Vi visste inte var, vi visste inte när vi skulle stöta på dom. En eftermiddag/kväll på helspänn i folkmassorna. Jag var helsvettig konstant. KONTANT! Så jävla äckligt!

Hur som, jag hittade en blus jag tänkte ha på nyår i alla fall. Götte! Och en mössa. Och nu är jag HELT färdig med julklapparna!

Mi love bröt ihop 19:45 och tyckte fruktansvärt synd om sig själv. Köpte varsin sub och en cola och stack hem till mig för sista måltiden för det här året i le apartment!
Nu finns nästan hela mitt liv på tallebo igen. I alla fall för två veckor! Himla skönt med liv i alla fall. Även om jag har en del plugg att göra. Ska sitta hela dagen idag, därför jag tog sovmorgon och ligger kvar i sängen... Inte så mycket kvar av dagen när jag sedan sätter mig med skiten! Höhö.

Nä. Nu är jag kissenödig!

Dagens råd: Tappa aldrig bort kontrollen!

idag är det torsdag

Publicerad 2012-12-20 12:32:00 i Allmänt,

och jag missade att skriva igår! Full rulle hela dagen, och då menar jag verkligen HELA dagen! Gick upp i ottan och gick på föreläsning som var helt värdelös och förbannad var jag för fick reda på att vi skulle läst 4-5 barnböcker och sett ett klipp på youtube till den föreläsingen och det fick jag reda på innan jag gick in i salen. KUL. sedan fick jag reda på att vi har fetaste grupparbetet till efter jul. också KUL. Men men.
När föreläsningen var slut ringde min telefon och det var kommunen som ringde. De erbjöd mig en tjänst på 94% inom hemtjänsten eftersom jag står på LAS-listan... Jag tackade motvilligt nej eftersom jag pluggar. Kvinnan i telefonen blev tjurig på mig. Men jag tänker ju inte direkt hoppa av lärarprogrammet för att jobba inom hemtjänsten? Fattade inte riktigt hur hon tänkte men det finns andra som verkligen SKRIKER efter jobb så hon borde vara glad att jag sa nej, eller? Hur som. Lite kul faktiskt!
Sedan blev det grupparbete, gick superduper fort så blev klara typ 2 timmar innan vi tänkt. KUL! Så jag gick hem och pluggade röven av mig för en gångs skull! Tänka sig. Tyckte till och med att det var rogivande på något sätt. Det ska vara inne den 6 januari så jag börjar ju i tid och känner mig inte direkt stressad! kan vara därför...
Efter det stack jag in till stan med Lin och några till och kollade på en julkonsert med musikeleverna på Univversitetet. Det var.... spännande. Rätt komiskt på något sätt, gruppen var sjukt osynkande och ja. det var liksom kulkonstigt på något sätt! Duktiga var dom verkligen men gruppen märkte man var inte alls sammansatt bra! Men ja, det var en upplevelse jag inte varit med om förut!
Och efter det åkte jag hem till en klasskompis som skulle ut på sivans med några andra klasskompisar. Det var himla kul! Synd att jag inte kunde hänga med ut bara...
Hemma runt tio-tiden. Då diskade jag, dammsög (poppis bland grannarna oh yes!!!) och städade golvet på toan! OCH pluggade en snabbis. Så kl 1 var jag klarvaken! KUL!

Upp idag vid halv sju och förbereda allt för dagen och var i skolan vid åtta. Vi hade dramalektion vilket var det roligaste jag gjort hittills på univesitetet. Jag ska så läsa mer drama och använda det i min undervisning för att det var sjukt kul och jag tror att det är min grej! Så jag är himla glad, massa endorfiner i kroppen nu! Jätteroligt!
Ätit lunch nu och ska väl ta och gå tillbaka till skolan för att ha redosvisning sen har jag JULLOV!!!!!!

SMIL like you mean it!

såndäringa dag

Publicerad 2012-12-18 15:28:00 i Allmänt,

jag måste sluta säga "såndäringa", jag låter som en tant.

Som kanske någon vet så har jag grymt svårt att ta tag i saker och ting. Speciellt jobbiga saker.. det drar jag mig för. Och kanske låter någon annan göra det... Mycket när det är "myndighetspersoner" eller mina vänner. kanske le bojfrend också men jag brukar oftast ta tag i det till slut! Och idag var dagen. Dagen då jag kollade mitt bankkort, ringde CSN OCH(!) försäkringsbolaget UTAN att lipa. Jag brukar lipa även om saken jag vill inte är jobbig, eftersom jag tycker att det är jobbigt att just ta tag i saker och ting som..är jobbiga? Makes no sense. Men jag är grymt stolt haha! Dessutom så jävla effektiv! Många grejer avklarade på att-göra-listan-för-sista-veckan-på-terminen!

Förresten så sa le pojkvän en sak igår som var så himla chockerande.. Har aldrig hört honom säga något sådant förut!
jag: vilken dag kommer du till mig?
p-vän: jag vet inte, vilken dag passar dig bäst?
jag: hmm.... (tänker ganska länge och säger) vi har grupparbete på onsdag.... så (tänker igen)
p-vän: torsdag då?
jag: mmm, det skulle nog kunna funka! (ser sådär fundersam ut som bara kloka människor gör)
p-vän: ja men då säger vi så, vi måste ju ha lite tid på oss för att vi ska hinna shoppa.
jag: ????????????????? (????)

Han sa "för att vi ska hinna shoppa". Jag dog. Men ville inte säga något för att avskräcka eller få honom att ändra sig! Oh my.

montag

Publicerad 2012-12-18 12:58:36 i Allmänt,

dagen började med krångel på tåget. Jag kände redan igårkväll innan jag skulle sova att det var något lurt på gång med tåget och mitt kort (som för övrigt är sprillans nytt). Sätter mig fint på tåget och ska fylla på min reskassa. Kortets kod är fel, säger mackapären till mig. Jag provar igen och koden är fel. Så säger jag att kortet är helt nytt och att jag inte vågar prova igen för att det kanske spärras! Konduktörskan fixar och trixar så jag kan betala på annat sätt genom att skriva under. Då helt plötsligt har det dragits dubbelt så mycket money på mitt kort än vad som lagt in på reskassan.... Jag bliur URSINNIG! Nä det blev jag inte men lite sådäringa nervös man kan bli. Jag ville ha pengarna som bidde över tillbaka och det fick jag. Hon var himla gullig den där kvinnan. Så det löste sig men de skulle höra av sig imon om det blivit något fel, vilket är snällt tycker jag! Dessutom kom hon sedan igen och viskade i mitt öra: "Jag stämplade inte ditt kort, bara så att du vet", med världens leende och så gick hon. TACK du fina människa!

Sedan bidde det föreläsning av en filmvetenskapare... Tyckte det var rätt flum först men sen blev jag hooked. Det var VÄLDIGT intressant hur man kan koppla film och litteratur i undervisning. SPÄNNANDE! "assåååå" tänker ni men jag satt rakt upp hela föreläsningen och försökte göra allt för att provocera föreläsaren i princip. Fick honom rejält en gång där han inte kunde svara alls och där jag fattat att han försökt lura oss genom bla bla bla! BUUUUUURN sa jag.
Bokstavligt talat.

Helg-summering

Publicerad 2012-12-17 10:55:38 i

I fredags fick jag galnaste magknipen och sedan dess har mi stomach varit helt ur funktion. Var ju lägligt när man skulle bli onykter och bakis. Jättebra!
Hur som, fredagen spenderades hos Marcus med bakad potatis och röra! Göttgött! Lördagen blev sovmorgon och sedan en runda hos svärisarna. Efter maten mådde jag kalaspissdåligt. Men det släppte när jag satte mig i bilen mit Lisen!
Äventyret drog oss mot Växjö där vi först tog det lite lugnt och påbörjade vinet. Sedan gick det bara utför. Ja. Det fick verkligen utför. Vi lyckades inte med något av sakerna vi hade tänkt för kvällen. Så bums i säng och inte mer med det! Otroligt bakis var jag under söndagen. Lisen var rätt tystlåten om det mesans en annan ligger i sängen och kvider och tycker synd om sig själv! Haha. Lite av en mes känner jag men nu är jag åter igen människa.
Så gårdagen bestod av sömn, sömn, vila, sömn, försök till att äta mat, sömn. Tv-tittande, kebab, vila, åka hem, dö i soffan!
Mådde nästan sämst precis när jag skulle sova. Dels var jag otroligt mätt på kvällsmat men hjärtat kände för att skoja lite med mig och bara rusade så jag nästan kräktes! Fruktansvärt obehagligt. Men jag överlevde det också! Hoppas att jag får reda på hur EKG:t gått nu i veckan!

Todaj ska jag försöka resa mig upp ur sängen. Tog visst lite sovmorgon idag med! Magen är inte med mig än, KUL!!!!!!! men ska upp och äta lite så får vi se. Sen se om jag kan få igång intranätet så jag kan plugga lite. Ny kurs idag! Inga föreläsningar dock (förutom genom internet) för läraren har fått ryggskott! Så det sätter ännu mer prov på min självdisciplin som har sprungit iväg och gömt sig eftersom detta är sista veckan! SISTA VECKAN!!!! Gaahh. Jag klarade av en hel termin! Hihi.

Fick se igår att min skruttlisa kan sitta nu! Helt själv! Visst lite ostabilt var det men hur jäkla stabil var man på skridskor första gångerna? Duktig tjej! Så stolt (yes, jobbigt-överstolt-moster is in the house)! Och Musikhjälpen lyckades samla ihop över 23 miljoner. Helt fantastiskt. Lipade inte alls. He... Hehe

Nog om det! Nu blire té!

bruce-fredag

Publicerad 2012-12-14 10:15:00 i Allmänt,

Min älsklings-gamling släppte en till konsert den 11 maj och gissa vem som lyckades haffa biljetter till den också? MOI! Jag är värschta haffa-brucespringsteen-biljetter-master! hihiiih

Vaknade typ upp i minusgrader. Kan meddela att tallebo är lika isolerat som ett tält i princip. Kallt satan! Älsklingen var snäll och satte på värmefläkten när han gick till jobbet men vad gör sego-isabella då? Jo hon går upp och STÄNGER AV DEN=?!?!??!? När jag vaknar en timme senare är det kallare än döden. Sprang runt och letade efter min morgonrock, var så klart på andra sidan lägenheten så en knottrig nakenfis sprang det snababste hon kunde dit den låg och svepte in sig väldigt osexigt i rocken. Sedan satte jag mig framför fläkten och bad till högre makter att inte förfrysa tårna.

Bidde lite irriterad igen på ticnet. Satte mig i tid denna gången runt fem i halv. Den där stå-i-kö-sidan dök inte upp och ja ba: HEEAAVEN jag är först!!!. Men nej. runt tjugo i dök den där sidan upp och jag bara svischades förbi den sidan och rakt in på ticnets hemsida igen. Och hade precis läst att om man kom in på den sidan innan kl 9 står man inte i kö och jag uppdaterar och uppdaterar för att komma tillbaka i kön men det hände inte ett smack. 8.56 hamnar jag där i kön och jag är bitter. På ticnets sida på fb står det att det är 30.000 pers på sidan och jag tänkte: det här kommer ju aldrig gå! Men runt 9.35 hade jag 6 biljetter! YAAY! Så nu kan de som jag inte lyckades skaffa biljetter till gå tillsammans med mich! yaay, dessutom liiite lite bättre plastser (tror jag) men aa, det är ju inte jättestort på det stället så man ser nog ändå! Förhoppningsvis.

Idag ska jag göra färdigt hemtentan för nästa kurs så jag får lite julledigt. Den ska vara inne den 6 januari så bättre att få det gjort! Sen får vi se lite vad dagen har att bjuda på! Hoppas på att kanske kunna vara ute lite i solen, fint väder trots att det är tusen minus.
hej HOPP!

ooh happy daaay

Publicerad 2012-12-13 11:06:46 i Allmänt,

nu kan jag andas igen!!!! Gaaaah!!!
Hemtentaskitfanet är helt färdig och inlämnad, har en donator till min ansamling som donerat 2000 kronor!!! Jag är så lycklig! Hoppas att fler kan ta sig i kragen och donera för ge människor chansen att få leva ett värdigt liv. Donerar man inte till min insamling: http://unicef.se/egna-insamlingar/isabella-immonen
kan man bannemej donera till musikhjälpen: http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3946
50 kronor har alla!

Idag ska jag nu bara ta det lugnt en stund till. Duscha lite och ta det ännu mera lugnt. Sedan åka in till v-town och vara barnvakt till min pluttskrutta! Längtar ihjäl mig!!!
heeeeej kaj

idag är det onsdag va?

Publicerad 2012-12-12 20:46:19 i Allmänt,

helt borta är jag. Degigare än någonsin och tjurig som fan. Är så irriterad på folk just nu. Hatar allt.
Den här tentan är fan den värsta hittills. Helt galet gaah!
Kan knappt beskriva det. Tufft. Jag är i alla fall klar. Har bara att kolla igenom, rätta, kolla källor och sådant men det gör jag imon. Upp tidigt så jag får det gjort sen får vi se vad jag hittar på. Har lite att stå i gällande min egen insamling annars ska jag försöka åka in till min syster för behöver verkligen få träffa min favvis! Hon är min kraftkälla just nu!

Nu ska jag försöka sluta tjura. Det tjänar inte en jävel på om jag ska gå runt och vara putt.
hej

tisdag var det ja

Publicerad 2012-12-11 22:24:00 i Allmänt,

Hektisk dag idag fast den varit galet oproduktiv! Åkte från Horda redan vid halv sju och lämnade mattias på jobbet och sedan bar det av i snigelfart till Växjö. Stannade på Willys och köpte matsäck för mina sista pengar i plånboken. Mitt kort är sönder, något med chipet, och kan varken köpa något via internet eller i irl som man brukar säga där hippt.. Men har beställt ett nytt så det kommer på torsdag. Thank God!
Träffade några klasskompisar på bibblan när tentan publicerades så vi satt och diskuterade uppgiften sen så försökte jag göra någon form av nytta men blev mest att jag bara slöade på internet och kollade lite i böckerna. Undrar hur fasen jag ska få ihop det här tills torsdag 12:00! Men det löser sig väl hoppas jag! Ska räcerfort-skriva imon tänkte jag! Ska försöka gå upp i vettig tid så jag verkligen kan skriva! Viktigt viktigt! Orkar inte stressa ihop det, blir aldrig bra då!
Hur som, kom till Rydaholm vid lite över fyra och gick och satte mig i verkstan hos mattias bror und Vater. Åkte sedan i snigelfart till Agnaryd och hämtade upp mattias. När vi var halvvägs till horda hade mattias glömt en grej hos chefen så vi fick köra tillbaka. Jag var så trött så det var inte klokt. Fattade ingenting verkligen! Helt totalslut! Antagligen spänt mig hela dagen så säkerligen därför jag var så trött. Kuljul.
Släktträff på Ica för mattias då både hans bror och mamma var där. Köpte våfflor, glögg och pepparkakor som vi mumsade i oss senare! Ljuvligt. Provade en väldigt god glögg, med sån hallon/lakrits-skalle-smak! Riktig god! Prova! Kommer inte ihåg märket men kan inte vara många som gör med den smaken.

Nu ligger jag i sängen medan mattias kollar på någon sämst serie. Ska gå och lägga mig till älskade musikhjälpen!
Jag har önskat låt! Ska du?
hej

måndag

Publicerad 2012-12-10 13:44:00 i Allmänt,

insamlingen går rätt bra ändå tycker jag! Kul att folk är så positiva så jag är glad!
Helgen har varit helt okej måste jag säga! I fredags var jag i värnamo ju och kirrade bruce-biljett sen åkte jag och gosade med världens gullunge! Hon är så fin nu så jag smälter. Kan hålla huvudet uppe och hon börjar verkligen vara med nu, hon kan nog sitta innan jul tror jag! På god väg, den lilla skruttan!
Kvällen spenderades hos Rydén där vi drack vin, spelade spel och bara chillade! Mycket trevligt.
Dagen efter spenderades hos mattias morbror och sedan åkte vi till hans föräldrar och körde fyrhjuling. Riktigt roligt! Har varit väldigt rädd för saker som går fort så är stolt över mig själv att jag inte blev allt för rätt och att jag vågade köra, samt gasa på lite! Små steg framåt! Åt mat efter det hos tvillingbrodern där jag somnade.
Åkte sedan hem till horda där Flax sedan kom så vi kollade på film resten av kvällen!

Söndagen var den segaste någonsin typ, låg i soffan fram till klockan halv fyra och kollade på någon dum serie Flax ville kolla på! College-fylla-bröst-serie á american pie typ! Men det var korta avsnitt så det var lätt att kolla på men helt värdelöst egentligen!
Åkte sedan hem till mattias föräldrar och drack kaffe och bara mös fram till att jag skulle åka och jobba. Ångest till tusen hade jag! Ville bara vara hemma men icke.
Åkte till jobbet vid 21 och körde i snigelfart till Värnamo.. blev omkörd av en buss.... hehe.
Var framme vid 21:40 ca. Tog dubbelt så lång tid som det brukar! Men det var sjukt halt! Hur som, var sjukt nervös på jobbet i alla fall och tänkte hur fasen ska det här gå inatt! Men inga störningar och jag vaknade inte en enda gång! När klockan ringde trodde jag att jag var hemma och undrade i vems säng jag låg! Sedan undrade jag om jag råkat missa något larm men det hade jag inte. Som tur väl var!
Upp i alla fall vid 6:10 och göra mig iordning så jag inte ser ut som ett vrak när alla kommer. Så nu har jag gjort iordning några brukare, tvättat, städat två lägenheter, lagat mat och sedan städat köket. Tänkte ta det lite lugnt nu en stund för att sedan ge mig på det allmänna utrymmena. Städning är min grej. Verkligen.... Det är tur att jag gillar mitt jobb i övrigt!!! Ska vara här till kl 21 ikväll så behöver ju inte stressa direkt!
Ut till Horda ikväll och mysa med pojkvän och imon blir det Växjö och hemtenta. HEJA MIG!

Min egna insamling!

Publicerad 2012-12-07 12:10:44 i Allmänt,

Jag har bestämt mig för att inte bara se på längre, jag vill göra skillnad. Att bara se alla dessa program om barn som far illa hjälper ingen mer än att folk blir illa berörda. Ofta ser man programmen och tänker "fy fan vad hemskt det där är. Hur kan man behandla barn sådär och varför är det ingen som hjälper dom!?" Och så lever man vidare sitt liv.
Jag har startat en insamling på Unicef.se där ni kan hjälpa mig göra skillnad!

Gå in på: http://unicef.se/egna-insamlingar/isabella-immonen och skänk din gåva! Jag lovar, du kommer inte förlora ett piss på det!

fredag!

Publicerad 2012-12-07 11:25:33 i Allmänt,

min fredag började vid kl 6:00 då jag och mattias åkte från växjö. Blev frukost på macken och sedan drog vi till agnaryd i typ 50 km/h... SPÄNNANDE!!!! Dumpade honom i agnaryd och jag fortsatte mitt äventyr i -18 grader (dock inte i bilen) mot värnamo. Kom till värnamo vid 8-tiden och det var full rulle på lagastigen. Hade glömt hur kaos det är där precis innan kl 8. Fy. Och det är i lilla Värnamo.
Hur som, jag sov en halvtimme för att sedan tagga till ordentligt inför biljettsläppet för Springsteen. Jag kom in lite över 9 och lyckades haffa 8 biljetter. Hemsidan krashade precis när jag skulle betala. De bara försvann, det var sjukt bra platser. Så jag kämpade i en kvart för att få några mer biljett och fly förbannad var jag. Lyckades få tag på 6 stycken på hyffsat bra platser. De försvann lika fort när jag skulle betala och sedan kom jag inte in på sidan igen. Stressad till tusen!!! Efter en timme lyckades jag få tag i 3 biljetter på ändå ok platser men långt ifrån lika bra som de 8 jag fick tag på först. Så lite halvt besviken men ändå glad var jag efter det! Och så släpper han en konsert till så det var bara att ställa sig i kö igen i hopp om att eventuellt få bättre platser till den höhö. Men har stått i kö nu i exakt i en timme så det är nog lönlöst!

Jag har biljetter i alla fall och det är niiiice. Skulle sett Muse ikväll ju så det var bäst för mitt psyke att jag fick biljetter till Bruce!!
Nu sitter jag här i soffan med pappa. Vi har ätit frallor från stigs och "kollar", i alla fall jag, på formel 1. Han spelar lite gitarr så det är mys. Perfekt början på dagen i alla fall!

Ska gå till bibblan om en stund tänkte jag och plugga lite. Sedan dra mig bort till min syster så ska jag pussalussa på min lille skruttis! De skulle baka lussebullar så hoppas på att få smaka!

Efter det ska jag hämta mattias i agnaryd och sedan ska jag dricka vin och inte röra mig en mm mer ikväll!
hejhejehej

Överlevde koman

Publicerad 2012-12-05 17:25:11 i

Igår lagade jag nog det mest äckliga ever. Asså det luktade röv och såg helt vedervärdigt ut. Men smakade helt ok! Tog det jag hade hemma, nån billig quorn (stavning?) som jag hittade på Willys för nån vecka sen. Tänkte att jag skulle prova! Brynte lök och quornen, i med mjölk ( för det var det jag hade hemma) och vatten. Och så lite mjöl. Det såg hemskt ut. Blev lite bättre när det fick koka ihop. Sedan såg det ut som klister. Äckel. Hällde i ALL mjölk jag hade så blev det bättre. I med majs och kokade nudlar och det smakade då helt okej! Jag måste vara mästerkock för att kunna skapa något ärligt av något som såg så hemskt ut! Fantastiskt! Var dock godare idag vilken var bra!

Idag hade vi redovisning. Jag var lite smått förtvivlad över hur det skulle gå och så ville min grupp vara först så vi går ju upp där. Drar igenom föredraget och tänker snabbt gå ned. Läraren ber oas stanna kvar och vi tittar nervöst på varandra. Läraren säger då: "kan jag snälla få eran power point så jag kan använda den för nästkommande studenter. Det här var en fantastisk redovisning. Otroligt!"
Jag fattade noll. Driver hon nu eller?
Nä det gjorde hon inte, hon sa till oss hur bra det var inför alla så det var bara att tacka och ta emot! Jag är fortfarande sjukt chockad!
Jaja, självförtroendet ökade ju kan jag ju säga och nu har hela dagen flutit på som smör! Åt ju då en fantastisk lunch(höhö) gick till bibblan och scannade (typ i hundra år) och sedan pluggat. Klapp på axeln!

Nu ska jag ta det lite lugnt innan jag börjar med att skicka runt en massa mail och skit för att sedan dra mig till Anna för overallfix! Spännande!

Heeeeeeej

impregneringskoma

Publicerad 2012-12-04 16:55:07 i Allmänt,

jag är helt snurrig typ! Impregnerade två par skor idag under köksfläkten. Inte världens bästa idé kände jag efteråt i min lilla etta. Lite dåsig nu om man säger så så har öppnat fönster och skit och det är svinkallt! Klantigt men ja. Nu är skorna impregnerade och putsade. Finfint!
Har suttit och varit sjukt ineffektiva idag på grupparbetet. Kunde blivit ett galet mycket bättre arbete om alla kunde hålla fokus och kanske vara lite engagerade. Visst jag tappade också fokus men satt inte och ritade eller kollade på mobilen hela tiden. Lite smått irriterad! Men men nu är det gjort och hoppas att vi inte gör bort oss totalt på redovisningen imon. Asså aa.

Har inte gjort så mycket mer. Såere. Hängt upp min adventsstjärna som jag släpat med mig på tåget! Men inte mer än skorna.
Funderar på om jag ska laga mat, sova, gå ut och gå eller träna. Himla dumt för har tvättid vid halv åtta och det krockar lite i mitt tänk. Samt att jag är förkyld så borde inte träna. Får kanske förbereda mig på redovisningen och sen se en film eller något!

ha en bra kväll

Förresten

Publicerad 2012-12-03 22:06:18 i

Jag skulle faktiskt kunna snacka mycket längre om porr men det får bli en annan gång!

Håll tillgodo så länge! Eller kolla och berätta för mig sen. Spännande!

Minusgrader

Publicerad 2012-12-03 22:05:13 i

Det är så in i helvetes jävla kallt nu alltså!!! Vill inte veta vad termometern står på. Usch! Fast vill att snön ska ligga kvar + att jag får använda mina nya kängor!!! Happy happy. Hur som. Kallt satan är det och min stackars arbetsmyra har fått vara utomhus på jobbet idag. Men jag ska säga dig att det har varit besvärligt idag med att hitta kurslitteratur/julklappar inomhus, i sängen, under täcket med en varm kopp kaffe. Fy så kämpigt. Pjuuu!
Vår räddare just nu är en värmefläkt som är stor som en fotboll i storlek 4. Den värmer på ganska bra! Där den står... Bättre än inget!

Mamma kom förbi istället för att jag skulle åka hem så hon tog med sig en adventsstjärna och ett glatt humör där hon berättade hur bra hennes bil är. Helt fantastiskt, underbart ljuvligt! Vi kollade på historieätarna, som för övrigt är riktigt bra, och åt mat. Myskväll!

Sen blev jag faktiskt lite nyfiken på porr. För det snackades en del om det i ett program vi såg (efter att mamma åkt!!!) så jag ville liksom se. Men jag blev så jäkla nervös och illa till mods på något sätt när vi (med betoning på vi) kom in på någon porrsida. Det är ju egentligen sjukt det där. Det är ju bara en pengaindustri. Det är verkligen inte på riktigt. Så när man ser de där "exempelfilmerna" så ser man verkligen att det är bara skådespeleri. Men vad vet jag. Har aldrig kollat på porr så ska väl egentligen inte uttala mig. Men det bidde ingen porr alls hur som haver! Så nervösa jag stängde ned allt inför en besviken pojkvän! Haha!

Knäpp

Måndag förmiddag

Publicerad 2012-12-03 10:18:07 i

Ligger fortfarande i sängen. Gött!

Igår var det ju första advent om ni på något som helst sätt lyckats missa det! Vaknade tidigt och duschade sen kom Lin med risgrynsgröt. Vi åt ihjäl oss till kulkalendern och sen åkte jag och malan hem till hembygden (haha). Sjukt mycket snö i Växjö!! Eller sjukt kanske det inte var men det var väldans mycket mer där än i horda! Mys.
Första snön på ett jävla bra tag som jag blir glad över att det kommer. Bra känsla! Stolt.
Åt middag hos svärföräldrarna eftersom lillebrodern fyllde år. Åt alldeles för mycket där också. Sedan åt jag inte på hela dagen/kvällen. Hade noll matlust verkligen. Ville äta för vi skulle äta västerbottenpaj och lax, men icke!

Idag ska jag äta, läsa, plugga, skriva. Måste också åka till Värnamo en runda och hämta en julstjärna och lite tyg! Vi ska sy på namnen på overallerna på onsdag, vilket ska bli kul!

Gjorde ju förresten en advents-ljus-grej i lördags! Ser ut som om en femåring gjort den men är ändå nöjd att jag fick ihop den på mitt sätt och att det inte var mossa i hela lägenheten sen. Tummen upp!

Fredagskväll

Publicerad 2012-12-01 11:03:44 i

Asså igår. Jag hade så grymt roligt! Jag är så glad att jag hamnat i den basgruppen och få träffa dessa människor! Himla bra!
Kvällen började hos Evelina i hennes finfina lägenhet! Sen drog vi in till stan och åt på King of india. Vääääöääääldigt gott! Sen gick vi till stars n' stripes (om det stavas så?) och hade trevlans! Väldigt bra kväll! Helt död efteråt dock men det var det värt.

Nu ska jag väl försöka ta tag i mitt liv och äta frukost och göra mig till en människa igen. Gå till Ica och köpa deg, göra iordning mina ljus, städa och bla bla bla. Sen vid fyra ska vi julmysa med några av Malins köasskompisar. Ska bli myyyys! Efter det blir det väl utgång men är inte sp sugen på det nu, ska upp tidigt imon med och så. Men vi får se!

Just det. Ta tag i mitt liv var det ja.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela