Isaballe

en liten, småstads-bredrumpad tjej som kan bli upprörd på alla sätt och vis och gärna med en tår inblandad. Jag skriver om allt som faller mig in. Är väldigt mycket tant för att vara 23. Whip(f)lashig konstnärsdotter som pluggar till lärare. Ha kul!

redan torsdag

Publicerad 2013-02-28 14:42:00 i Allmänt,

Den här veckan har gått så sjukt jäkla fort!
Redan torsdag liksom, vad hände?

I måndags stressade jag till växjö, hade kursintroduktion, stressade till värnamo, sprang till jobbet och jobbade till tisdagen.

Tisdagen spenderades med en kompis jag inte träffat sedan i somras. Mycket trevligt!
Efter det var jag och gosade med min systerdotter och systra mi! Bäst i hela världen!

Onsdagen var en jobbig dag. Myskväll med Lisen men jag somnar vid åtta. Kul sällskap!

Och idag har jag städat och varit på möte hos snubben-som-har-hand-om-hjälpmedel. Så nu ska jag få talböcker, vilket kommer underlätta mitt pluggeri galet mycket! Eftersom min nacke tar ungefär 50% av min energi så kan jag inte koncentrera mig på vad jag läser. Bättre med talböcker så kan jag anpassa min läsning utefter hur jag mår och vad jag gör. Kalasbra!

Och solen skiner, helt fabulöst bra! Längtar så efter våren och sommaren nu. KOM HIT!
 

Ska åka hem idag med för ska göra fältstudie på min lilla snuttekusin! Ska bli kul! Mysa med min älskade man också, inte fy skam det!

hejsan

Oh yeah

Publicerad 2013-02-24 11:36:18 i

Festen igår var mycket underhållande! Chicken-leken var typ det roligaste! Herre Jesus. Händerna skulle upp runt ögonen sådär som när man "gör en uggla" och Mattias kunde verkligen inte. Åh Gud. Aa. Man måste ha varit där för det var så roligt att jag fick kramp i käken!
Kvällen slutade tidigt för min del då en viss person var lite för mycket glad i hågen så att säga! Men det gäller att sluta när man ligger på topp! Ja, jag hade roligt i alla fall!!

Idag tänkte jag typ kanske baka något och åka ner till Angelica och Fidde. Eller nåt! Blir nog inte mer spännande än sådär idag!

Hej

Lörtdagg

Publicerad 2013-02-23 13:27:55 i

Sovaovsooooovmorgon åå du ljuva sovmorgon!
Har degat i sängen. Ätit frukost. Ätit nästan en hel ananas. Så jäkla gööött!
Nu ligger jag i sängen igen. Pojkvän är och jobbar! Så det råkade bli lite candy crush, och eftersom I am the master så klarade jag level 33! Sug på den Lisen!! Mouhahah! Men nu är jag fast på 34 istället, sug på den jag. Minsann.
Ska äta middag hos Mattias morföräldrar idag. Det bjuds tydligen på hare, vilket jag aldrig i hela mitt liv har ätit. Ska bli spännande!
Ikväll ska vi på inflyttningsfest hos Enok och Palle! Ska bli jätteroligt! Har äntligen lyckats få med Mattias också så nu jäklar blir det party!

Lite bilder från veckan!

Fridag!

Publicerad 2013-02-22 17:59:45 i

Så att säga!
En redit goe dag som man säger i Småland.

Vid tio halkade jag, systra mi och barnvagn runt i apladalen för att power walka... Blev mer power hålla-sig-på-fötterna-ka. Sjukt halt!
Sen fick jag gosa hur mycket jag ville med lilla rumpnissan. Försökte få henne att stå upp i hoppgungan men NÄHEDU sa skruttan och sparkade hej vilt och rev mig i ansiktet. Nej det var igen katt. Utan min systerdotter.
Blev bjuden på en goe lunch. Så att säga.
Gosade ännu mer, goe det. Så att säga.
Handlade prisenter med Lisen och gjorde lite ärenden.
Åt godis och spelade candy crush. Jag blir tokig, är helt besatt!
Åkte buss och batterierna till mobilen tog slut så ingen candy crush. Buhu.
Horda nu och ligger i sängen. Väntar på att jag ska få lite mer liv så jag kan spela mer candy crush. Och så väntar jag ju så klart på Mattias. Fast mest candy crush!!!!! GAAAAH!!!

Hej

Åååh du ljuva

Publicerad 2013-02-21 09:10:59 i

Jag äter typ tusen tabletter för allt mellan himmel och jord och jag har en tablett som jag bara tar vid nödfall. Den tog jag igår. Sömntabletten.

Åh Gud som jag har sovit gott! Grejen är att när jag tog den förut så var jag totaldäckad tills jag vaknade, INGET kunde väcka mig. Vilket var rätt gött det också. Men inatt vaknade jag, som vanligt, vid klockan ett samt att jag vaknade när Mattias gick upp. Jag vet inte om det är bra eller dåligt? Har jag så pass orolig sömn att inte ens sömntabletten hjälper? Nä, får inte börja tänka så, blir ju helt nipprig.
Jag har ju som sagt sovit och det har varit helt jävla underbart!!! Jag har ju inte sovit ordentligt sedan i torsdags, vilket förklarar varför min kropp gav upp igår. Efter blogg inlägget snurrade det i huvudet så pass mycket att jag hade svimmat om jag inte redan låg ned. Jag mådde illa och mitt huvud sprängdes. Hela min kropp kändes som en sten och jag kunde knappt röra mig. Riktigt obehagligt och det var tur att Mattias kom! Två rejäla värktabletter och jag kunde resa på mig i alla fall!

Nog om det!
Solen lyser ser jag ifrån sängen! Wihooo!
Idag ska jag jobba med min lilla parvel som jag inte jobbat med på galet länge! Ska bli så himla kul!
Nä, får ta och resa på mig nu och göra mig iordning. Bussen och Värnamo väntar!

Tisdag och onsdag

Publicerad 2013-02-20 16:13:05 i

Igår åkte jag från horda vid 6:25 (bara det att jag ens var kapabel att stå upp är en fråga) och fastnade nästan i snön. Blev nästan påkörd och blev omkörd av en galen lastbil. Kom hem till lägenheten där jag står utanför och knackar på eftersom lisenfisengrisen ligger där innan och sussar sött, stackarn blir väckt alldeles för tidigt. Och sjuk var hon också, stackarn!
Lägger mig i sängen för tänkte vila en halvtimme eller så. Mattias ringer och ber mig åka förbi hans jobb med en grej som ligger i bilen. (Yaaaaaaaay...)
Åker tillbaka och får hoppa in i duschen. Snabbäta och vidare till Alvesta för intervju på posten, vilket jag tror gick bra men som sagt: man ska aldrig säga aldrig. Åkte hem igen och gick till skolan för några timmars flumpluggskrivande på hemtentan med Erica och Sofia! Knäppa.
Sen hämta Mattias och åkte förbi röda korset och köpte två ljusstakar.
Åkte hem. Åt. Tränade. Dog i soffan.
Summering: bilåkande, skratt och trött.

Idag vaknade jag vid ett och sedan dess har jag typ varit vaken. Har knappt sovit någonting. Vid nio kom Erica och Sofia för megafrukost och plugg. Kl 15:30 var vi helt klara! Wihoo! Och jag mår bajs.
Världens jävla huvudvärk, jag mår illa och är helt sjukt jävla trött. Så det blir absolut ingen träning för mig idag!

Ska till horda ikväll. Så Mattias kommer nog snart så åker vi väl sen kanske. Eller nåt.

Lite bilder

Girls

Publicerad 2013-02-18 17:38:48 i

Första avsnittet av girls var sådär. Men jag vill ändå fortsätta kolla! Bra. Då har jag något att se på.

Kommer antagligen inte bli någon träning för att
1. "Vi bara MÅÅÅSTE åka och skotta hos mormor och morfar!!!"
2. "Vi kan gå ner till Angelica och Fidde och se deras hus, det vill du väl?"
3. "Jag har inte hälsat på mina föräldrar på typ 3 veckor!"

NÄHE!? Och allt ska tryckas in på en och samma kväll. (När man träffar Mattias familj får man räkna med minst en-två timmars prat och mycket mycket hets! Och kärlek ska tilläggas!)
Men.
Jag gillar det

möndäj

Publicerad 2013-02-18 13:34:20 i Allmänt,

Jag sover så in i hela vetets dåligt så jag blir knäpp!
Somnade kanske runt elva-tiden igår. Vaknade vid halv två. Somnade kanske runt fyra. Vaknade någongång därimellan igen. Vaknade och var klarvaken vid halv sju. HUR kan jag vara klarvaken när jag knappt sovit någonting????? Blir knäpp på mig själv. Har varit såhär sedan i torsdags. Kan i och för sig ha och göra med byte av medicin. Men man vet aldrig!

Känner mig faktiskt ganska lugn idag. Vilket är jätteskönt! Försökte som sagt sova fram till nio men gav upp vid halv. Låg och slöade vid facebook och instragram. Spelade Candy Crush och sen åt jag en fruktfrukost. Gottgott!
Pluggade (faktiskt) lite på hemtentan, och hittade faktiskt en hel del bra grejer till imon då vi i gruppen ska träffas och skriva. Hoppas på att vi hinner färdigt till onsdag så man kan ta lite sportlov. Hade varit härligt!

Nu tänkte jag typ äta eller nåt. Se en film eller kolla på den där serien Girls på svtplay som jag hört ska vara bra! Återstår att se.

När Mattias kommer hem tänkte jag tvinga honom och träna med mig. Måste ju inviga gymmet nu efter två år.....

hej

Snarknatt

Publicerad 2013-02-17 11:14:46 i

Att en kvinna kan snarka så mycket?! Vaknade vid 5:45-ish av ett hejdundrande muller. Trodde nästan att Mattias låg i soffan men nej. Där låg min kära mor. Herre Jesus Amalia. Hon har under alla år aldrig snarkat, som hon själv uttrycker det. Och jag har själv aldrig hört henne göra det för har trott att det är något som pappa bara säger för att han snarkar som ett åskväder.

Och inte nog med att hon snarkat som fasen, nu har hennes mage fått dillen och låter som ett andra världskrig!?!? Den låter mer än mitt kylskåp och det är mycket!
Kanske ska gå och sätta mig i tvättstugan för att få lite lugn och ro!

Jaja. Gårkvällen bjöd på mys och mys och mat. GOTT! Gjorde enchiladas och drack vin. Gott! Sen däckade vi vid halv elva. Är jag gammal eller?

Idag ska mamma kolla på skidor, vilket betyder att jag måste vara tyst. Men det gör inget för då kan jag läsa!! (Inget pluggläsande här inte!! WOHOOO!!)

Ikväll åker jag till Horda en runda!
Heeej

förresten!

Publicerad 2013-02-16 17:52:00 i Allmänt,

Har glömt och berätta hur det gick på hemtentan jag skrev på en dag förra veckan!
V FUCKING G!!!!!!! Helt stört.
 
På lektionen på dagen sa läraren att över hälften fått underkänt och berättade en massa om att de flesta har skrivit om orelevanta saker. Då kände jag att då är jag så jäkla körd. Fick riktigt ont i magen och sen när vi fått betyget så vågade jag inte titta på det.
 
Fatta den känslan när du tror att du blivit underkänd och får skriva om hela skiten och så får du VG! sjukt

finfinlördag

Publicerad 2013-02-16 17:49:03 i Allmänt,

Natten spenderades med min älsk som jag tydligen rapade rätt i ansiktet på igår kväll när jag somnat. mouahah!

Han åkte och jobbade vid sju och jag fick ligga kvar i sängen och sova! hihihi! Var väldigt skönt för hade varit vaken sedan fyra så det var najs dårå. Sen vid tolv-tiden kom min syster, hennes sambo och den lilla till mig! Gosetjejen är det bästa jag vet! <3 Finast i världen!

Så min dag har bestått av skratt, bebisgos och fjanteri. Muy trevligt!
Vid sju-tiden kommer mamma och så ska vi ha sleep over. Äta godis och kolla på melodifestivalen! Ska göra enchiladas till henne också! Jag är en sådan fantastisk dotter. jajameeeeeen!

ha en mycket trevlig kväll allesammans

Kwellen

Publicerad 2013-02-15 21:16:23 i

Nu ligger vi och svullar i soffan!
Ätit den fetaste pizzan i Växjö. Sjukt god!!! Stenugnsbakad. Fab o lös! Så att säga.

Så nu blir det godis och ännu mer chill. Måste vila upp mig för imon får jag finbesök!

OH YEAH!

Publicerad 2013-02-15 11:40:09 i Allmänt,

Tentan är fucking fuck fuck färdig så att säga!!!
SKÖN...T!
Gjorde den på en halvtimme! Lite chockad över mig själv men sen så hade vi 26 begrepp som vi skulle kunna förklara, ge exempel på och koppla till läs- och skrivinlärning men det kom typ bara.. 7 stycken kanske på tentan? Lite lite tycker jag nästan. Men ändå väldans skönt! Kändes mer som ett läxförhör än en tenta. Men det gör ju inget!

Nu sitter jag i soffan och har det gött! Ska kolla på favvoprogrammet vid tolv. Kanske diska lite innan.. får se. Börjar bli hungrig också! Mycket att stå i såhär när man är ledig!

Dagens schema:
diska
slappa
städa
slappa
göra ärenden
slappa
handla
ta det jävligt lugnt med mattias ikväll.

TUMMEN UPP!

Aa

Publicerad 2013-02-14 17:32:13 i

..och just det!

Glad alla hjärtans dag på er <3

Alla hjärtans dag

Publicerad 2013-02-14 17:27:17 i

Blev bjuden på alla hjärtans dag-frukost hos finaste Lin! Det var himla fint. Nybakta scones, ägg och kaffe. Fantastiskt!

Dagen har annars flutit på väldigt bra. Bibblan tillsammans med Fanny och Emmie på förmiddagen. Ett besök hos farbror doktorn. Och blodprov.
De här jäkla blodproven alltså! Jag har en tendens att tuppa av när jag tar blodprov så fick snällt ligga ned i stolen. Sköterskan frågar om jag har ådror i mina armveck? Errhm... Ja? Eller? Vad bra svarar hon. Alltså va? Alla har väl ådror i vecken eller va? Aja. Hon började då i vänsterarmen och hon tyckte att jag såg glad ut (??). Sen hörde jag ett splashigt ljud och sköterskan säger då: "Oj, där sprack ditt blodkärl....." PANIK! Nu dör jag tänker jag!!!
Men det var bara blod på hela armen. Ingen fara. Jag överlevde. (Egentligen började jag gråta och hyperventilera).
Så det var bara att sticka en gång till i högerarmen.. KUL!

Efter det fick jag ett samtal om att jag ska på arbetsintervju nästa vecka!! På posten i Alvesta! Så ska bli riktigt spännande! Så håll tummarna!

Sen hämtade jag min väska jag köpt på tradera och köpte en sån där Aloe Vera-dricka. Den var så jävla äcklig. Kändes som att dricka en blandning mellan tvål och hudkräm! Fy fan vad äcklig!!! Jag drack ändå upp den men fy. Blev dock liiiiite bättre ju mer man drack men det blir ju inget mer köp av den!

Pluggade lite till med Emmie och Fanny och nu ligger jag här. Färdigäten och slapp. Peppar inför träning sen blir det ännu mer plugg.... Hej och hå
Tenta imon! HEJA

tja

Jahadå

Publicerad 2013-02-13 22:28:58 i

Dub stepen, dunsarna och de osammanhängande brölen tyder på att det är korvfest.
Säkert ekonomer.
Usch

Typiskt

Publicerad 2013-02-13 22:19:32 i

Okej. Jag är för en gångs skull trött och då helt plötsligt tycker en granne att det är okej att ha fest.
Jag har snälla grannar och det är nästan aldrig fest, men just ikväll!!?!??? Och så är jag inte mycket för dub step.
Speciellt inte nu.

Ajöken

Förvirrat

Publicerad 2013-02-13 19:27:17 i

Gick hela måndagen och trodde att det var tisdag. Har gått hela dagen idag och trott att det är torsdag. Blir helt dävastäjted nu när jag måste backa en dag. Bajs.

Hur som.
Igår hjälpte vi (läses Mattias) Malin att hämta och montera ihop hennes soffa. "Det går fort" tänkte vi men neeeeej. Men kul hade vi! Och fint blev det!

SEMELDAGS!!! Åt varsin semla efter pärsen med soffan. Götte!

Sedan fegade vi i soffan. Blev tom med lite glass hheheheheheh!

Idag vaknade jag helt totalt död. Inte sovit något vidare och nacken var skit. Var tvungen att komma senare så att jag kunde ta en värktablett och stiga upp ur sängen! Men det gick bra!
Pluggat rumpan av oss, nä inte riktigt men nästan! Och sedan seminarie. Gick bra!
Har tränat cykel/core nu i eftermiddag och det kommer kännas imon! Är dock helt sjukt impad av mig själv! Kände att jag klarade att ge det där lilla extra och jag klarade alla höjningar och övningar utan att släppa efter! *lycklig tjej*
Nu ska jag plugga lite innan Mia på grötö!

Mvh fancy feet

VA?

Publicerad 2013-02-12 08:24:58 i

Varför förra inlägget helt plötsligt heter kakao är lite konstigt. Iphoneskrälle som luras!

Klockan är snart halv nio och jag är vaken! Hihihi
Lite synd bara att jag ska vara på bibblan om en halvtimme.

HEJ HÅ

Kakao

Publicerad 2013-02-11 22:55:54 i

Dagen har bestått av:

Stirr i tak
Äta frukost
Lisen piggar upp mig
Bibblan
Dör i ett grupprum
Gå på afro core och skrattar åt mig själv
Lin shakear rumpan av sig
Jag försöker mest hänga med i stegen
Äta mat
Min fina fina bästaste pojkvän diskar ALL min disk (vilket innebär hela mitt husgeråd i princip...fråga Lisen)
Soffläge
Mattias tar hand om mig

Hej

Alltså

Publicerad 2013-02-11 11:21:46 i

Nu är klockan 11:16 och jag vaknade lite innan sju. Vad gör jag? Jo, pundhuvudet ligger kvar i sängen!?!?
Det är som att min kropp säger NEJ ALDRIG I HELA MITT LIV ATT DU SKA VAKNA OCH GÅ UPP!!!!
Jag har tenta på fredag och jag har inte börjat. Inte bra. Inte bra alls! Ska börja i eftermiddag och ska till bibblan och läsa. Det ska nog gå bra förhoppningsvis. Blä.

Och köket ser ut som skit. Vad ska jag äta till lunch? Jag måste göra mig iordning. Vad ska jag ha med till bibblan? Kissenödig. Sämst. Ååh

OCH

Publicerad 2013-02-10 23:06:15 i

Tre filmer sågs.
Jag åt massor med godis.
Jag låg ner mycket.
Ett träningspass utfördes (faktiskt)
Duschade (faktiskt)

Nu har jag sleep over med både Lisen och Mattias! En som snarkar och en som är lättväckt, kan bli intressant!

HEJ

Yoga

Publicerad 2013-02-08 09:53:54 i

Morning!

Gick på yoga idag vid åtta (förvånad att jag ens kom upp), vilket var asgött!!!! Känner mig så jäkla mjuk liksom. Fokus låg p höfterna vilket var bra eftersom jag har lite problem med dem. Så nu är jag mjuk som en trasa. Typ. Ska försöka gå på det varje gång! Jag behöver liksom varva ner och stressa av, jag har en tendens att jaga upp mig själv för ingenting så yoga är perfekt! Dessutom tränar du och stretchar samtidigt! Tummen upp!

Nu på förmiddagen ska jag göra lite ärenden och kanske springa förbi Lin en runda alt plugga nåt. Röstar för det första alternativet! Vid 14:30(!!!!!) har jag föreläsning om skrivprocessen! Intressant!

Sen kommer Mattias hit så får vi se vad vi hittar på!

Hej hej från en fräsch och mjuk tjej

Hur gick det då?

Publicerad 2013-02-05 23:31:57 i

Frågar ni nu överspända av förväntan.

Jag hann! En timme tillgodo till och med! Men var ju inte direkt den mest effektiva dagen i mitt liv ändå.

Emmie (tack!!!!!) hörde av sig och frågade om vi skulle ses på bibblan (tack igen!!!!) och jag sa ja Danke. Hade inte hon hört av sig hade det inte blivit några barn gjorda alls. Så att säga.

Var på bibblan vid typ tolv. Då var Sofie den fisen färdig, hon började vid åtta idag på morgonen. Vid ett dök Sofia upp och en timme senare gick emmie. Vid kl 18 går Sofia och där sitter jag. Ensam i ett syrefattigt grupprum tillsammans med fanskapet till tenta. Jag går vid 19 och är ju då inte färdig. Springer nästan hem, slänger i mig ägg och knäckebröd (tack Lisen!!) för att gå på zumba och skaka rumpa. Jäklar vad det skakade, skön...t.
Hemma igen lite efter nio och halvkollsr på tv:n samtidigt som jag skriver. Hoppar in i duschen. Skriver färdigt och BAM! Skön...t.

Nu ligger jag i sängen och är helt död. Lisen sussar redan, stackarn. Jag har lämnat henne åt sitt öde idag. Men hon andas så det är ju ett bra tecken!

Imon har jag inga lektioner, vilket är rätt gött. Ska läsa läsa läsa (typ). Träna på eftermiddagen och sedan partajja med klassen! Spännande!

Nu ska jag sova
Heeeej

Racerskrivande

Publicerad 2013-02-05 09:31:06 i

Idag är det dags för racerskrivandet. Klockan är strax halv tio och jag har inte stigit upp ur sängen ännu. Heja!

Haft en knepig natt. Vaknade vid halv fyra och kunde inte somna om. Ingen aning om hur länge jag låg vaken. Men sånt är så jobbigt! Kissenödig och varmt var det. Sen blev det iskallt och frös ihjäl när man tog av sig en del av täcket. Jobbigt.

Jaja. Jag ska försöka skriva så mycket jag bara kan på tentan. Om en stund! Den ska ju vara inne om sisådär en 14,5 timmar. Borde kunna fixa det! Om jag är effektiv.

Fisen kommer idag också och ska sova här! Myspysigt!

Önska mig lycka till!

Söndag

Publicerad 2013-02-03 22:13:36 i

Nice dag.
Sov länge och vaknade till en studsande och glad pojkvän som gjord frukost. Kaffe och kokt ägg samt några kex... Fancy! Men tanken är fin! Knäppo.

Åkte ut på isen och göttade oss. Åkte skridskor och fiskade! Blåste dock lite mer idag än igår så blev lite väl kallt tillslut så vi åkte hem istället. Däckade i sängen. Gött!

Åkte till Växjö, åt pizza och nu ligger vi och kollar på film. En riktigt härlig helg har det varit men imon är det en ny vecka och plugg som gäller!
Redovisning imon och sen måste jag temposkriva en hemtenta jag inte börjat med än. Ska vara inne på tisdag. Good luck.

Heeeeej Kaj

här sitter jag

Publicerad 2013-02-02 16:45:36 i Allmänt,

och äter melon.
Hur konstigt är inte det? Jag brukar hata melon. Men helt plötsligt hux flux gillar jag det och kan inte sluta äta? knepigt.

Idag har varit en sådan perfekt dag! Sov tills jag vaknade och det var sol ute. Jag och mattias åkte ut på isen till hans päron och grannar och så gjorde vi älgkebab. Underbart!

Gjorde min fältstudie på ett av barnen där när vi ändå var ute och det var jätteroligt! När jag får göra sånna där grejer så slår det mig att bli lärare är verkligen något jag vill jobba med. Barn är riktigt kul!
denna fältstudien handlade om språklig medvetenhet.. ni vet när man klappade stavelser i sina namn osv när man gick på lågstadiet och rimmade och höll på? Sådant kan man bland annat göra för att öva upp barnens språkliga medvetenhet. Riktigt kul!

Så nu sitter jag här och känner verkligen på mina kinder att jag varit ute i solen hela dagen, längesedan jag hade den känslan! Ska renskriva min fältstudie också och dricka upp mitt kaffe innan jag drar vidare till Angelica. Ska hämta mattias senare.. han är på grabbkväll så kvällen lär väl ta slut runt halv tio då de däckar på soffan... hehe

Nä, eftersom allt är så jävla fantastiskt idag ska jag försöka göra kvällen lika fantastisk!

hej svej

upptäcker på bloggen

Publicerad 2013-02-01 16:05:43 i Allmänt,

Upptäckte idag att man kan länka till saker och ting där på sidan av bloggen! Så det har jag gjort nu.
Kolla in de bloggar jag följer och vill du tipsa om någon mer, hojta!
 

13 fudging timmar

Publicerad 2013-02-01 10:31:22 i

Ja nu har det också hänt mig. Har aldrig hänt förut! Jag har sovit i 13 jäkla timmar!!! Däckade igår vid halv nio och vaknade idag vid halv tio. Helsjukt! Det behövdes antagligen för känner mig mycket bättre i kroppen. Skön...t. Bara det att jag somnade vid halv nio är rätt sjukt.

Och nu när jag vaknade så har min älskling gjort fint i köket så jag kan äta frukost ordentligt. Gulledååå!

Igår eftermiddag hade jag kvalitétstid med min skrutttis medan hennes mamma låg och sov. Hon hade nog mest roligt när hon satte in fingrarna i min näsa. Spännande ställe ju! Även om hon gillar att stoppa precis allt i munnen, då menar jag även min dyra klocka så älskar jag henne något så otroligt. Hon har ju inte ens gjort något för att "förtjäna" min kärlek utan hon bara finns och bara.... sitter där med sin tjocka mage och sina valkar och är så fruktansvärt söt så jag vill äta upp henne. Den lilla tönten. Hjärtat.

Jahopp. Idag ska jag faktiskt försöka plugga lite till, och jag ska försöka få tag på ett barn så jag kan göra min fältstudie! Ikväll ska vi fira min kusinbulle som fyllt 17. Orkar inte att de blir äldre. Men ska bli kul!
Åker väl förbi flax och karro sen och petar lite på dom också.

Tjillevippen

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela