Isaballe

en liten, småstads-bredrumpad tjej som kan bli upprörd på alla sätt och vis och gärna med en tår inblandad. Jag skriver om allt som faller mig in. Är väldigt mycket tant för att vara 23. Whip(f)lashig konstnärsdotter som pluggar till lärare. Ha kul!

Lördag

Publicerad 2013-08-31 15:50:02 i Allmänt,

Igår var en bra dag.
Träffade flera av mina klasskompisar och vi kollade in nollningen. Blev inte lite taggad när man såg hur kul de hade! Lagledarna såg ut att vara helt slut. Stackarna haha! Självförvållat!

Efter det gick jag på mellanfest med kycklinglaget där en av mina gamla nollor från figy befann sig. Mycket roligt!
Ooooch efter det gick jag hem till Elin och mös med henne Sofie o Julia.
Och sereeeeeen kollade jag in fisens nya lya! Mycket grejer överallt men jag tror att det blir riktigt bra där när allt är på plats! Hon är fyndig den där Lisen!
Tillslut begav jag mig till horda för att spendera natten med min stora kärlek.

Sen var han borta när jag vaknade.... Just det jag glömde att han skulle till Halmstad över dagen! Faen. Aja. Började packa iordning det sista och sen till Växjö!
Handlade på blomsterlandet och Willys och nu ser lägenheten ut som hej kom och hjälp mig! Tar nog tag i det imorgon för nu är jag sjukt trött. Måste nog vila lite nu innan festligheterna börjar. Okej de har redan börjat. Fest överallt just nu på campus. Kanske skulle be dem sänka bara någon timme eller så? Snälla? Pliiiis? Inte?
*lunkar hem*

Nä nu ska jag vila innan vi Tar över Vida arena!
Ha en trevlig kväll
Hej

Sommar 2013

Publicerad 2013-08-29 10:35:35 i Allmänt,

Hej!
Har inte haft någon som helst lust att skriva i sommar. Vilket har varit ganska skönt faktiskt. Har bara levt. i en bubbla typ. Och jobbat. Och tagit det lugnt. Umgåtts med fantastiska vänner och familj. Älskar't så att säga.
 
Det som hänt i sommar är
 
Min gulleskrutta har fyllt hela 1 år! Tussisen ♥
Min stora kärlek fyllde 23. Puss
Jag har jobbat. Har tamejfasen det bästa jobbet på jorden. Och mina jobbarkompisar är bäst. Seriöst. De får mig att må så bra. Mina tjejor!
Ja just det. Jag var på Kreta. Helt jävla asgöttfantastisktochallaandrafinaadjektivsomfinns! Bara att personalen var lite småseg och antog att man visste allt men annars så, när man tillslut "visste allt" var det riktigt bra! All inclusive så det var bara att hämta hämta och hämta. Tjockisen i förhållandet (jag) var överlycklig. Dessertbordet var inte nådigt ska jag säga.
Sista tre dagarna var det ca 2m höga vågor, vilket inte syns på bilden. Men kan berätta att så fort man gick ned i vattnet stupade det i princip rätt ned så det var jättedjupt på en gång, och undervattensströmmar. Lite sådär halvläskigt så vi fick inte bada mer i havet. Jättetråkigt. Men man vill ju gärna överleva.... Annars var resan toppen!
 
 
Jag och min stora kärlek var på Vallarnas och kollade in Livat i Parken. Väldigt underhållande! Kan verkligen rekomenderas! Mysigt var det också. Googla om du inte vet vad det är. Orkar inte förklara. he he
Haft brutalt ont i min nacke from time to time. Men det värsta har gått över. pjuuuuuu.
Jag köpte mig en tarotläggning med tre frågor jag ville ha svar på. Helt sjukt. Allt stämde. Stört. Var först väldigt skeptisk men fasen. I'm impressed!
Samma tjej fick senare ge mig änglamassage och healing med budskap från mina änglar. Också helt stört. Hon sa såhär: "Änglarna fortsätter prata om barn med dig. De säger att du mår som bäst när du är med barn och ditt kall i livet är att hjälpa barn på olika sätt." Är inte det helt jävla sjukt? Jag ska ju fasiken bli lågstadielärare och ja, jag älskar barn. Finns inget bättre. Och hon sa att jag ska släppa allt gammalt. Det tjänar ingenting till att gå runt och bära på det, vilket också stämmer bra. Gäller bara att försöka sig på att göra det.
Ja. Annars har jag mått överaskande bra! Har förvånat mig själv. Har verkligen kännt att det varit sommarlov. Vilket jag inte haft sedan i åttan. Götte.
Nu saknar jag faktiskt skolan lite.  Att få komma igång igen. Både hjärnan och kroppen.Mina älskade klassisar saknar jag också! Knäppon! Ska bli kul och börja träna igen också, S K Ö N T! Dessutom har ju Fisen Arab flyttat till Växjö nu också så det är bäst. Hon bor precis över mig i princip, hon kan kolla ned i min lägenhet så det gäller att inte syssla med fuffens så hon ser mouhahhahahahha. Semkovicen flyttar också till campuset i semptember och då får vi nog ta och skaffa antingen plastmuggar och snören eller walkie talkies. Eller bara sms. Det är klart.. det funkar ju också.
Ser fram emot den här hösten. Ska satsa på att må bra, hitta lägenhet och bara njuta av tillvaron.
 
Det får räcka för nu.
Nu måste jag packa klart för drar till Växjö todäj!
peace.
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela