Isaballe

en liten, småstads-bredrumpad tjej som kan bli upprörd på alla sätt och vis och gärna med en tår inblandad. Jag skriver om allt som faller mig in. Är väldigt mycket tant för att vara 23. Whip(f)lashig konstnärsdotter som pluggar till lärare. Ha kul!

Omtentan gjord

Publicerad 2012-11-30 15:08:26 i

Woppaaaa!!' Så jävla skönt!!

Nu inväntar jag Mattias så han kan komma med mitt smink! Kan ju inte se ut som ett jehu!
Ja, jag hade ju glömt det i horda igår. Kul va? Ingen deo har jag heller så har varit grymt äcklig idag! Hade dock ett puder och en testförpackning med bb cream som jag kunde ta! Tyckte inte att den bb creamen var lika bra som den jag har. Kändes inte lika lätt, kan ha varit lite mer täckande kanske man blev inte lika fin i huden!
Så lite halvdan har jag varit idag.

Tentan fick nog bra, eller det känns bra i alla fall. Vet inte alls om jag kommer klara det eller inte men hoppas ju klart på det!! Och såklart var kursansvarig grymt trevlig mot mig.... Hmm. Fast hade hon inte varit det så hade jag blivit ännu tjurigare på henne. Men klarar jag denna så behöver jag inte ha med henne att göra igen! Tror jag.

Som sagt, jag inväntar min snällis till pojkvän och sedan ska jag kalasa loss på den indiska restaurangen! Wihoo!

Lite bittert

Publicerad 2012-11-30 09:10:35 i

Ååååååååh!!!!
Först the kooks på peace & love, Rihanna i Globen och nu Muse i Malmö.
Jag ska nog inte gå på konsert verkar det som! Älskade Matthew Bellamy har brutit två ben i foten så det är väl en reko anledning. Inte som Rihanna som var "sjuk". Men jag är ändå lika bitter. Har sett fram emot det sedan i våras och så skiter det sig!! Eftersom jag lyckats få med mig Mattias så var det liksom lite extra kul men ja. Och pappa dessutom. Kanske blir att vi åker till Malmö ändå..? Jag vet inte. Försöker att inte fokusera för mycket på det nu eftersom jag har omtentan i eftermiddag.

Jag har inte pluggat något i princip, totalt 3 timmar. Och det var vad det tog att läsa texten (jag inte hade läst) + skriva anteckningar. Känns ändå helt okej men ändå inte. Jobbig känsla! Vill bara få det överstökat så jag kan ha kul i helgen!!

Ikväll ska vi äta middag med några i klassen och det ska bli riktigt roligt! Indisk mat dessutom så jag är pepp! Och imon ska jag på julmys + utgång så ska bli kul det också! Typ första hela helgen jag är i Växjö sedan i oktober! Känns bra! Ska småpyssla lite också, göra saker i lägenheten jag inte hinner annars. Köpte faktiskt (inte likt mig då jag tycker julen är rätt överskattad) ett litet arrangemang så jag ska kunna göra en advents-ljus-grej. En vit trälåda med fyra siffror, svart mossa, fyra vita ljus och rött sidenband så imon eller på söndag ska jag pyssla så det blir lite juligt i lägenheten! Och så när jag är hemma nästa gång snoka runt i mammas lådor och hämta någon ljusstake alt. Stjärna. Ssspännande!

Nä nu ska jag äta frukost, göra mig iordning, peppa musik och sedan dra mig mot bibblan för att plugga lite det sista! Gaah!

Heeeej

Det här med...

Publicerad 2012-11-29 07:30:59 i

... Rydaholms gymnasiekillar som går i skola i Växjö. De kommer utan vinterjacka, utan jacka över huvudtaget! Då kommer tanten fram i mig: "Nä, du unge man var har du jackan?? Seså, gå nu hem och hämta den. Så. Gå!"
Vill jag bara säga.
Och det här med att en av snubbarna fortfarande tycker(tror) att det fortfarande är modernt(snyggt) med jeansen instoppade i tubsockarna...
Och har håret uppe på huvudet i en "tuppkam".
Ja hujedamej. Dagens ungdom.

EKG

Publicerad 2012-11-28 12:29:06 i

Skulle kunna vara ett band.

Ja. Såhär ser jag ut nu. Fint?
Ser drogad ut. Ja. Och jag lyckades få feber idag!??!?! Vad hände?

onsdag

Publicerad 2012-11-28 08:14:00 i Allmänt,

det är jävligt tidigt! Vaknar 05:50 för att mattias välter ned sin väckarklocka på golvet. En jävla duns alltså! Försökte sova även om jag egentligen skulle gå upp. Gick trots allt upp vid 06:15 och gjorde mig i ordning osv. Åkte till rydaholm vid halv sju. Stod på stationen i 20 min. Tänkte att jag går väl in på facebook och får då se att min grupp bestämt att vi inte ska ses idag utan på torsdag = helt onödigt för mig att åka till Växjö idag (förutom att jag ska ditt vid 14..) eller i alla fall så tidigt. Jag ville smälla till någon, jag är så trött så det är inte klokt för vem fan kan sova med sladdar överallt och ett bälte med en batteridosa fastspänt kring sig???? Åh. Så ringde mattias och bad honom möta upp mig med bilnyckeln så jag kunde ta mig tillbaka till horda för att SOVA. Jag fick gå till hans chefs hus för att ta bilen, avböjde skjuts för tänkte att det är ju inte långt. Det tog en halvtimme.

Så nu sitter jag här och får känslan av att ha hunnit med rätt mycket på nästan två timmars tid. Typ. Så nu blir det nog kaffe och macka och sedan typ vila bort huvudvärken en stund för att sedan plugga.

Ska till Växjö idag så jag kan ta bort EKG:t. Har varit rätt jobbigt faktiskt för man ska anteckna varenda liten grej och man får ett helt annat perspektiv på en själv när man skriver ned precis vad man gör under en dag och när. Jag ser liksom att jag sover alldeles för lite (de här två dygnen har dock varit lite extrema då jag fått gå upp och köra mattias vid halv sju på mornarna, och det betyder att mattias sover precis lika lite han...stackarn!). Man ska också beskriva "besvären" och har inte tänkt på hur ofta det egentligen händer för det känns nästan som om jag har vant mig vid att hjärtat slår i 790 och reagerar bara när det slår mer. Men nu har man liksom varit tvungen att tänka och känna efter och man märker stor skillnad på 130 och 670. (tog sifforna ur tomma intet så tro inte att jag kan något om det här). Har liksom sett att allt är inte 100 % bra med mig liksom och allt beror verkligen inte på hjärtat. Jag vet ju att jag inte är hundra men det blev liksom mer påtagligt igår. Lite läskigt.
Det är så mycket man ska tänka på hela tiden att jag inte hinner med mig själv. Den enda egentiden jag egentligen har är när jag tränar. Då koncentrerar jag mig på mig själv men ibland flyter tankarna iväg även där. Inte så bra. Jag har märkt att jag ofta är arg, irriterad och ledsen. Inte heller bra, så jag ska börja omge mig med folk som gör mig glad, som jag tycker om. Jag har också märkt att jag har väldigt många sådana i min omgivning men jag har liksom slutit ut dom på något sätt. T ex min familj. Vi har kommit väldigt mycket närmre varandra nu det senaste, mycket har nog med nytillskottet att göra men det känns jättebra. Dessutom är jag så grymt lyckligt lottat att få ha min pojkvän. Han är helt fantastisk stackarn som får stå ut med mig och mina tankar, tjuriga/ledsna/knäppa perioder och min smärta.
Nacken är en stor bov i dramat men det är kanske ingen nyhet. Tänker inte gå in mer på det för då tar det en evighet.

Ja, nu vet jag egentligen inte vad jag ska skriva mer. Blir kaffe i sängen och sedan vila järnet. Uppdaterar kanske sen, vem vet!

 

Dags igen

Publicerad 2012-11-26 10:43:22 i

Hur fasen kan man vara så död på morgonen som jag är?? Körde Mattias till agnaryd i morse. Var hemma vid sju igen och däckade ju såklart igen. Satte klockan på halv nio. Vem vaknar vid tio och kommer knappt upp!? Jo jag! Blir så tjurig på mig själv!

Hur som. Kom på att jag har omtenta på fredag och har inte riktigt läst texten ännu! Har dock läst lite om det så det får bli panikläsning på typ torsdag?

Idag ska jag få det där långtids-EKG:t så är lite nervös! Kan man duscha med ett sådant! De säger ju att man ska leva som vanligt och jag vill träna och tränar jag så måste jag duscha men kan jag det? Får väl svar idag! Efter det ska jag till horda igen eftersom jag har Mattias bil och jag ska ha fältstudien imon. Så ska förbereda för den och sedan försöka typ göra något roligt!

Fick en jättefin dikt av Lin idag också som hon skrivit själv. Blev så lycklig!!! Utan henne hade inte campus varit något för mig! Jäkligt duktig på att skriva den fisblomman! Hon tar mig för den jag är och det är jag grymt tacksam för! Hon säger till mig när jag är för velig och hon är ärlig! Alla borde ha en egen Lin. Ska försöka komma på ett sätt att göra flera Lin(-isar) och sälja och tjäna pengar. Tummen upp! Det hade hon nog gillat!

Nähe om man skulle ta tag i sitt liv och kanske duscha och lite så? Eller? Kanske? Ja? Nä? Äh vi får se.

Tjenis

Sontag

Publicerad 2012-11-25 12:05:36 i

Det var ett tag sedan! Har levt i chock i veckan! Nä det har jag inte.
Haft en väldigt bra vecka faktiskt! Har gått väldigt fort och nu är det redan söndag.

Igår var det dop för min lilla gullunge! Hon var så himla duktig och när prästen höll henne i handen och välsignade henne så tittade hon på honom som om hon inte förstod ett jäkla piss, vilket hon säkert inte gjorde. Tittade frågande på prästen liksom; vad vill du?! Så söt.
Hon fick mitt namn i andra namn och när min syster sa det i kyrkan så ville jag bara börja storlipa! Himla kul!!
Hon var så fin i sin klänning och sjöng lite då och då där framme men när prästen skulle hälla vatten så börjar hon storlipa! Unge! Haha. Läskigt ju att hänga över dopfunten med massa okända människor som kollar på och dessutom få vatten på huvudet/ansiktet. Ja stackarn... Haha!
Efter dopet blev det mat med trevligt sällskap! Och efter det åkte vi hem till Mattias föräldrar och åt ännu en efterrätt och vin. Tummen upp!

Och idag vaknade jag faktiskt vid hyfsad tid och åt frukost! Mattias är iväg och jobbar så kanske ska överraska med att städa lite kanske? Ska bara kolla färdigt på tv först höhö. "How clean is your house" är på tv... En pik?

Hej

Förtvivlan

Publicerad 2012-11-21 11:22:46 i

Ni vet jag har ju någon form av hjärt-skit-bajs-problem och åkte akut upp till Sahlgrenska för att undersöka hela kroppen för min läkare tyckte att något var rejält fel med hur jag reagerat på viss medicinering, vilka besvär jag har osv. Väl där undersöktes min hjärna och alla delar i min kropp. De upptäckte en förändring i hjärnan som de ville undersöka närmare. Jag har då inte sovit på 23 timmar och är helt dödstrött och då även livrädd! Helt ensam förutom att mi love och min mamma är påväg.
Alla bara pratar över huvudet på mig, ler lite då och då när jag möter deras oroade ansikten och de säger att de ska göra allt de kan. Jag har sådan fruktansvärd huvudvärk och mitt hjärta panikar. Men jag får varken något lugnande eller smärtstillande och jag börjar bli ganska så förtvivlad för jag får inga svar någonstans.

När kl är 10 på morgonen får jag komma in till min läkare som sitter där med en kvinna som jag aldrig träffat. De är väldigt lugna och försöker skämta lite men det går inte så bra. Kvinnan är en stödperson som sjukhuset brukar erbjuda sina patienter. Jag blir sjukt jävla rädd och vill bara springa därifrån.
De berättar att jag har fått en allvarlig cancer i den del av hjärnan som styr hjärtat och några andra delar av min kropp så som mina känslor. Får då en förklaring varför jag varit så grymt känslig, ofta ledsen och nedstämd samt reagerat starkt på saker och ting. Varför mitt hjärta gör som det gör och varför jag haft så fruktansvärt ont i nacken. Dessutom är det inte så konstigt att jag varit så jävla trött nu det senaste året då cancern tagit all min energi.

Jag bryter ihop. Jag skriker. Det är så orättvist. Jag har inte gjort något för att förtjäna det här! Allt har gått emot mig nu det senaste så varför inte slänga på en dödlig sjukdom också!? Jag bara gråter och gråter och de får köra in mig på mitt rum i en rullstol för jag klarar inte av att gå. Där inne väntar min mamma och Mattias som redan fått beskedet. Mamma är precis utslagen och gråter hon också. Mattias har också gråtit men försöker hålla tillbaka när jag kommer in men kan inte hålla tillbaka när han ser hur jag har det. Båda två håller om mig och vi gråter tillsammans. Vi ligger så jag vet inte hur länge men tillslut verkar jag ha somnat i alla fall för jag vaknar upp och det är ljust i rummet och där sitter min syster och min systerdotter. Hon har gråtit rejält och kommer fram och lägger dottern på mitt bröst. Vid det ögonblicket förstår jag hur jävla mycket jag inte vill missa allt mitt liv har att erbjuda och blir arg. Jag blir så fruktansvärt arg att jag ska få ytterligare en prövning innan jag kan få börja leva på riktigt. Orättvisan som jag utsätts för gör mig nu arg och inte ledsen! Men det går över fort när dottern börjar jollra och har sig. Då brister jag igen. Jag gråter utan att det kommer några ljud. När hela min familj är iväg och vilat sitter min älskade pojkvän hos mig och håller om mig. Har aldrig känt mig säkrare.

Jag vaknar då upp i min lägenhet i Växjö. Jag gråter och allt jag har i sängen ligger på golvet.

Allt var bara en dröm.

Euuuoaaöö

Publicerad 2012-11-19 11:10:13 i

Vaknade upp igår efter lördagens bravader helt obakis. Jätteskönt! Vaknade dock först och trodde att kl var cirkus 14:30 (vi skulle på bio 15:20), så panikade i kanske 3 sekunder innan jag upptäckte att kl bara var 10:16 exakt! Pigg som en lärka. Men blev tröttare, och tröttare och tröttare. Tänkte på bion att nu bannemej somnar jag men icke! Filmen var så förbaskat bra att jag fick snällt vara vaken! Men det var det värt.

I bilen hem gjorde jag allt för att inte somna = var jättejobbig. Sjöng och skrattade högt! Äh.
Kom till horda och bad mi love att få en tids ensamhet för att power napa. Fick då ett strängt nej för då kan jag inte somna sedan. Kände jag mig som ett barn? JA. Trotsade mannen min och sov ändå! Kl var 19 och jag sov som en ängel. Blir väckt en timme senare för att bli itvingad en macka och samtidigt lipar för att jag är så trött (Jag var verkligen ett barn igårkväll). Nackhelvetet gjorde kanske inte saken bättre!

När kl sedan var 01:30 hade jag fortfarande inte somnat. Hatar när Mattias har rätt.

Hejhej

Publicerad 2012-11-16 11:10:51 i

Jag har så fruktansvärt tråkigt. Bergdalen har ingen mat hemma och datorn är fucked up. Det är dåligt väder och kurslitteraturen ligger och skriker på mig i väskan. Klumpen i magen bara ökar av tristess.
Har legat i sängen hela förmiddagen! Har bara gått på toa och blängt det elakaste jag kunnat på skolväskan än så länge. Men den bara ryckte på axlarna och somnade om. Väskfan.
Inga pengar har jag heller så jag kan åka och handla. Jag är fast i horda tillsammans med en hemsk skolväska och en massa dammråttor.
SÅ JÄVLA KUL DÅ!!!

Torsdag

Publicerad 2012-11-16 00:20:58 i

Kalastorsdag? Njae.
Körde pojkvän till öjaby vid 06:40 idag på morgonen. Yippiii ! Åkte hem och dog i sängen nån timme. Åt en ljuvlig frukost bestående av äggmacka. Lyx liksom. Åt upp den så fort att jag glömde lägga upp bild på instagram så ni verkligen inte missat min äggmacka! Himla synd..........
Städade satan. Kom in i nåt jäkla flow och bara städade, kom på mig själv att städa ur kylskåpet? Möblerade om också så vi ska få plats på lördag. Så jag var helt slut och kom inte ifrån Växjö förän typ ett! Jag är lite chockad över mig själv faktiskt. Tanken var att bara dammsuga men det glömde jag bort!

Åkte förbi min syster och goaste ungfisen som blev hela 4 månader idag! Sjukt vad tiden går fort. Älskar att vara med henne för jag glömmer bort allt runtomkring! Sitter även och lyssnar på alla bajs- och kräkhistorier min syster har... Sjukt spännande. Oooh ja.

Jobbade till och med en runda idag och sedan ut till horda till le pojkvän som ville gå och lägga sig. Men det ville inte jag så stackarn fick ligga i en timme och försöka värja sig från alla pet och nyp från mig. Kan han ha!

Taggar en väldigt lång och tråkig pluggdag imon (som jag ändå inte kommer göra). Wuppi. Yaaay. Yay. Ya. Y

Hey

omtenta

Publicerad 2012-11-13 14:18:07 i Allmänt,

japp. Jag får göra omtenta. Jag är så ledsen och besviken så det är inte klokt. Min lärare sa att om man får g på två av frågorna (vilket jag fått) så har man ett g. Men så har det inte gått till här. Jag får damp. Har mailat både kursansvarige, hon som bedömde frågan och linnéstudenterna i hopp om stöd. Känns som att de enda jag kan lita på är Linnéstudenterna i det här fallet och hoppas de kan hjälpa mig i alla fall ge mig lite tips på hur jag ska gå tillväga/om det ens är något att bry sig om. Visst det är en liten tenta men det påverkar mig något så otroligt psykiskt. Jag är helt knäckt då jag tycker att jag blivit orättvist bedömd. Jag vet itne. orkar inte. Ska gå och lägga mig nu. skit

efter spinning

Publicerad 2012-11-12 20:11:22 i Allmänt,

jahaappp, det enda jag varit effektiv på idag är att blogga verkar det som. Har suttit och stirrat in i skärmen sedan jag kom hem för typ en timme sedan. Spinningen gick skit men åt inte ordentligt och var inte alls taggad så det var nog därför. Ska dansa Afro imon mit Erica, ska bli naaajs! Nu ska jag hoppa in i duschen, skriva ut min hemtenta, läsa något kapitel i alla fall! Sen ska jag däcka.
(Imon får jag reda på hur salstentaskitfanet har gått.. fruktansvärt nerviöst så att säga. hej omtenta!)

ja nu fryser jag ihjäl. hejhjehejej för sista gången idag

måndag igen var det ja

Publicerad 2012-11-12 17:32:34 i Allmänt,

jaha dagen har varit grymt ineffektiv. Kom till lägenheten och sov i nästan tre timmar. Sjukt nöjd. Eller? Åt mat och sedan introduktion och föreläsning. Gick ändå hyffsat fort! Och nu har jag suttit här i över en timme och inte gjort ett skit. Känns jättebra..........
Ska spinna om en halvtimme så ska gå och byta om. Ska försöka plugga sen... Håll tummarna!

Måndag igen

Publicerad 2012-11-12 07:04:20 i

Står på stationen i rydaholm. Klockan är sju och jag har stått här i 20 min.. Tåget går om tio men ingen är här och det står tillfälligt avbrott på tidtabellen. Skulle kunna vara en början till en skräckis.

Helgen har varit bra! Igår var jag bakis. Usch. Fars dag också så firade honom!
På natten skulle gästlegen till sivans släppas och jag satt 32 min innan för att vara säker på att få ett. Blir sjukt jävla nervös när det är en minut kvar. Lyckas trycka till mig en. Ska betala. Får låna Mattias kort/dosa för att jag har ju självklart glömt min dosa. Ska skriva in en kod. Mattias har glömt koden. Jag ville dö. Panikar rätt rejält och ringer runt för att se om någon annan kan hjälpa mig men kl är 00:10 och det är inte så många som kunde hjälpa. Hur som. När det är 20 sekunder kvar på reservationen lyckas Mattias fixa en ny kod och gästleget är vårt. Jag ville dö

Så nu är jag trött för blev så jävla stressad att varken jag eller Mattias har sovit på hela natten. Kommer bli en bra dag.

Heja mig

Växjökväll

Publicerad 2012-11-10 18:33:34 i

Påväg till Växjö för att skaka rumpa. Ska bli riktigt kul faktiskt. Var ju ett tag sedan man var ute på campus!

Hej HÅÅÅÅÅ!

ooooaahahah

Publicerad 2012-11-09 18:55:36 i Allmänt,

asså jag vågar inte skicka in tentan!!!!! GAAH! Panik. Ångest. Hunger. Ångest.

Hade kunnat skicka in den idag men vågar inte men vill så gärna så jag slipper den! Kanske väntar till imon men orkar inte dra ut på det men samtidigt vet jag inte om jag är färdig. Hänger du med? har man skrivit någon form av hemtenta förut så vet man precis vad jag pratar om! Usch.

Har gosat sönder med min systerdotter idag! Gosegos. Hon börjar bli rätt rolig nu, låter helkonstigt gör hon med kul har vi! Eller jag i alla fall.......... hiho
Nu ska jag försöka fixa färdigt tentafanet så jag kan ta helg ordentligt!

JAG VILL DRICKA VIN!

Yaay!

Publicerad 2012-11-09 09:18:52 i

Är lite förvånad över mina poesi skills sådär mitt i natten. Kanske då jag är som bäst!

Körde mi love till jobbet idag. Jag ville verkligen inte gå upp!! Att sängen verkligen kan vara så skön! Hur som,
Somnade om när jag kom hem (du hade rätt Mattias) och har sovit i någon timme. Mår så fruktansvärt illa nu för att jag sovit för mycket??? Typiskt.

Ska finputsa på hemtentan nu tänkte jag så jag hinner klart innan jag ska in till stan och äta Kinabuffé med fisen och pelinen!!!! Ska äta dem ur huset! Ägarna då...... Inte pelinen och fisen. De är trogna följeslagare och vi tänker samarbeta!

Nu gick illamåendet över i hunger. Fancy

Nä nu!!

Publicerad 2012-11-09 00:26:41 i

Snön ligger vit på taken
Endast Isabella är vaken
Snarkningar i mitt öra
Det är inte vad jag vill höra
Snarkar in, och snarkar ut
Kan det inte bara ta slut

Gaaaah

glögglögglugglugg

Publicerad 2012-11-08 13:22:44 i Allmänt,

blev sjukt sugen på glögg nu med mandlar och russin! ÅÅÅH!!!

Sitter och skriver så det brinner i tangentbordet! SATAN! Helt FANtastiskt. Är faktiskt snart klar... det blir galet tight för tentan får vara på max tre sidor och jag har två och en halv.. Alltså en halv sida för slutsats och en punkt till som jag missat.. Spännande!
Har faktiskt lyckats relatera en hel del till varandra men det är svårt och jag vet inte alls om jag gjort rätt men men. Det vet man aldrig förän man får sitt betyg. Creepy.

På tal om creepy... igår när jag och mi love kom hem till hans lägenhet. Hans lägenhet ligger i ett nedlagt hem för utvecklingsstörda/psykiskt sjuka människor som är sjukt stort. Ville bara förtydliga det.. Som sagt, när vi kom hem så rusar mattias det första han gör upp för trappan och lämnar mig ensam i hallen. När jag är påväg att ta av mig jackan börjar det spela musik inifrån ett rum bredvid hallen som vi använder som förvaring. Jag slutade andas och är helt säker på att mitt hjärta slutade slå. Sket nog nästa på mig också för fy fan i helvetet vad rädd jag blev. Får först inte fram ett ord men sedan gallskriker till mattias att han ska komma ned fort som fan! Han blir irriterad på mig men går motvilligt ned för han hör att jag nästan lipar. Musiken spelar olika musikstycken såsom Mozart och Lejonkungen.. helt random. Mattias stelnar till och tittar på mig och ser nästan precis lika rädd ut som mig. Vi går in och ser att hans farfars ringklockor ligger på golvet och spelar som fan, de har fått fnatt. Dessutom har mattias egna ringklocka också fått fnatt och spelar som fan på övervåningen. Mattias skrattar och berättar att farfarn vaknat mitt i natten av att det börjat spela och han inte fått stopp på det. De var alltså sönder. Men hade det där hänt nu idag när jag sitter här helt ensam och skriver tenta så hade jag inte levt nu. usch fy och blä. Mattias ringklocka hade börjat spela eftersom den är trådlös och på något sätt fått mottagning av de andra två klockorna och spelat som fasen.
Sjukt läskigt i alla fall.

Nu är jag hungrig som en gnu.
Hej

sjuktjäklareffektivdag

Publicerad 2012-11-07 13:12:00 i Allmänt,

...har jag tänkt mig idag. Än så länge har det hållt i sig, får se hur länge till! har redan börjat sväva iväg lite... MEN MEN!
Känner mig rätt uppåt idag faktiskt, kan vara för att redovisningen gick som på räls. Fick lite extra beröm och man blir ju så klart lite mallig. Men det tycker jag att man får bli! We nailed that redovisning!

Sitter nu med den sista hemtentan för den här säsongen tänkte jag skriva, men för den här kursen. Känns skönt att den snart är över för det har blivit lite ältande om det här fram och tillbaka men samtidigt har det gått så jäkla fort! Känns som om jag verkligen haft nytta av den här kursen och kommer faktiskt ha användning för det jag lärt mig, dock kanske inte så mycket i början av kursen men alla kunskapsteorier men nu det senaste med multimodalitet och hur man får in det estetiska i det mer "klassiska" lärandet. Spännande! Sitter dock lite fast i hur jag ska skriva men det lossnar nog snart för förhoppningsvis! (ååhhh guuuuuud jag särskrev förhoppningsvis först!!! OMAAAJGAAADDD!!!!)

Ska träna idag vilket jag inte gjort på typ en vecka nu för har känt mig sjuk, men ikväll då jävlar ska det kokta fläsket stekas! Sen hämtar min bästaste pojkvän mig för att vi ska åka hem. Ska bli skönt men hade samtidigt velat vara kvar kanske en dag så jag kunde träna men får väl ta och springa en runda eller något imon för det har jag inte gjort sedan i sommras! Ska räser-skriva uppgiften så jag är färdig med den tills på fredag så jag slipper den i helgen för vill hemskt gärna åka tillbaka till Växjö för att se Isak Strand spela på Sivans! Så håll tummarna!

Nu måste jag skriva! Baj baaaj

Päron

Publicerad 2012-11-06 20:59:53 i

Det var det som behövdes. Föräldrar är rätt bra ibland.

Hemlagade köttbullar och potatismos, HURRA!

Be all we could

Publicerad 2012-11-06 15:17:21 i

Tror du att de hittar nåt eller?

"Vad vi kan se nu så hittar vi inget onormalt."

Nähe men då är jag väl bara helt jävla dum i huvudet då som inbillar mig att hjärtat rusar. Suget i bröstet är bara sammandragningar, andningen blir aldrig ansträngd, det finns inga svettningar, och darrningar vad är det? Helvete.

Sjukhus

Publicerad 2012-11-06 12:23:57 i

Sitter nu i lobbyn på Växjö centrallassarett (stavning?) och har precis ätit. Jag tänker aldrig äta i en sjukhuslobby igen. Folk nyser, hostar, snyter sig, harklar upp lungorna/magen, luktar skumt, kliar sig i öronen/näsan osv osv. Kräkas vill jag göra.

Har en tid hos läkaren kl 13:00. Kolla hjärtat. Äntligen! Börjar bli grymt nervös! Tänkte att jag sitter här en stund till och sedan ska jag ge mig på att försöka hitta rätt! Kan sluta lite hur som helst men det ska nog gå! Hoppas att de kan se något så jag slipper känna mig dum eller att folk bara tror att jag inbillar mig. Och för att jag vill ha ett svar för det är inte roligt att inte veta!

Modern och kanske fadren kommer ikväll och hälsar på mig. Skönt! Slippa vara ensam för har en känsla av att jag kommer vara rätt nere efteråt! Laga mat och bara mysa!

Nu ska jag försöka lugna ner mig

Helgish

Publicerad 2012-11-04 10:07:36 i

Har bara tagit det jävligt lugnt i helgen. I fredags blev det somna på soffan och sedan en liten sammankomst hos några kompisar. Spel och alkohol, alltid en höjdare! Speciellt när mi love är med. Blir alltid roligt då! Klant!
Igår blev det lyxfrukost och sedan åkte jag in till Värnamo för att fika med fisen och juliaC. Mycket trevligt!! Saknar att bara ta en fika med dem nu när jag bor i Växjö! Till och med pelinen kom förbi i hela väktarutstyrseln! Himla kul!! Blev en sväng till farmors grav och gjorde i ordning lite och tände ljus. Saknar henne något så otroligt! Vill visa henne vem jag blivit och jag vill berätta så mycket för henne! Min fina farmor! <3
Efter det åkte jag och mi love hem till hans päron och där åt vi middag och firade hans pappa som fyllde år! Trevligt!

Nu ligger jag faktiskt i sängen och bara degar. Mattias sover fortfarande, snarkar och har sig och sedan när han vaknar kommer han få panik för att klockan inte är åtta och han har sovit för länge. "Man kan inte ligga och sova hela dagarna!!!" Och så ett stort skutt, in med ena axeln i väggen alternativt snubblar med fötterna, ett flin och sedan in på toan. Så brukar det gå till på helgerna. Min fina älskling.
Ska till hans päron idag igen och äta middag med hela familjen. Ska bli gött, god mat och gott sällskap!
Sen får vi se vad dagen har att erbjuda!
Se dagen som ett smörgåsbord... Åh vad hungrig jag är!

Blir att väcka pojkvän nu. Wish me luck!

tantish

Publicerad 2012-11-02 12:39:53 i Allmänt,

kli i tant-nerven idag!
Får lite kli för hur vissa människor kan vara så elaka utan att de vet om det. Är de då korkade? Är det medvetet, men de vet precis hur de ska göra för att det ska vara så oskyldigt som möjligt? Eller har personerna helt enkelt ett alltför tydligt kroppsspråk och/eller talar alldeles för högt så alla hör det.
Respektlöst är vad det är. Kommentarer hit och dit som är helt onödiga, lägger sig i, ska veta allt och faktiskt betonar meningar på ett sådant sätt att personen i fråga låter arg...
Just den här personen tyckte jag först var lite charmig och rolig med sina utspel ibland men nu. Jag blir liksom irriterad så fort jag ser personen eller hör dennes nasala röst. Detta kanske bara är tillfälligt eftersom jag är väldigt känslig just nu. Men denne ger sådana kommentarer som kan såra. Sen vet jag hur mycket skitsnack denne gärna pratar, och pratar med vem som helst trots att denne inte har någon aning om vilka som hör.
Ja, korkat är vad det är. Det jobbiga är att jag inte kan undvika personen. Ni som känner mig vet om hur jobbigt det är för mig att hålla tyst. Men får jag för mig att jag ska säga något tillbaka till denne så kommer det inte bli särskilt snällt. Jag är så mycket bättre.
Sådär. Nu kliar det inte lika mycket längre!

Skål

Nää

Publicerad 2012-11-01 23:36:36 i

Nepp.
Mår fan inte ett skit bättre nu heller. Trots två träningspass. Trots kladdkaka. Trots samtal med mi love.
Satans fan.
Helvete.

Då var jag där igen

Publicerad 2012-11-01 12:44:09 i

I träsket. Lipar som en gnu. Vill bara ha en kram av någon som älskar mig och säger att allt kommer bli bra, allt löser sig. För jag vet ingenting. Jag känner mycket. Men jag vet ingenting.

PMS

Publicerad 2012-11-01 00:00:08 i

Jag har sån PMS så jag nästan blir rädd för mig själv. I helgen har jag gått runt och varit småtjurig och lättretlig. Nu i veckan har jag varit lite ledsen och nere liksom helt utan anledning. Igår gick allt emot mig, tyckte jag.
Lite sådär småfumlig under hela dagen. Hittade inte rätt sal till workshopen osv så bidde lite stressad. Sen blev jag lite idiotförklarad av en tjej som inte ens hade hört allt jag sagt angående att jag inte hittade dit. Så då blev jag lite tjurig men valde att inte svara för fick den mest onödiga kommentar ever. Men men. Brukar komma sådant har jag märkt. Så det sket jag i.
På eftermiddagen kom mi love och hälsade på och jag var lite nere i och med att min nacke strejkade. Så ja. Vi lagade mat och hade det gött. Jag klippte honom och var sådär allmänt irriterad och ena stunden glad... Mi love välte ut hela min handtvål över golvet och jag blev så jävla trött. Men sa ingenting. Sedan när vi skulle äta ost och kex och liksom mysa. Sticker det överallt för har hår över hela mig och blir då såklart ännu mer nedslagen. Sedan går kex efter kex efter kex sönder när jag ska försöka smeta ut osten, och tillslut går ett kex sönder så mycket att det flyger bitar över hela golvet. Då bröt jag ihop och började storlipa. Stackars Mattias. Fattar noll.

Idag har också gått upp och ned. Mycket bättre efter dödens träning. Spinning/core. =död. Gött liv. Avslutade kvällen med kladdkaka och tv med Mathilda. Det var himla mys!

Och nu ska jag sova efter den här mycket effektiva dagen. Not. Hoppas på bättre tider imon! Om jag lyckas hitta salen.
Natt
i

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela